Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το αγωνιστικό τμήμα της Hyundai θα παρουσιάσει το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

«Δείγμα» του αγωνιστικού της Hyundai (+vid)

1.787 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2019)

Το αγωνιστικό τμήμα της Hyundai θα παρουσιάσει το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, κάτι το οποίο προανήγγειλε με ένα πολύ όμορφο teaser βίντεο.

Αντλώντας έμπνευση από τον Frankenstein και έχοντας ως πρωταγωνιστή τον πρωταθλητή του World Touring Car Cup, Gabriele Tarquini, στο βίντεο παρουσιάζει το μοντέλο σε εργαστήριο, όντας κρυμμένο κάτω από ένα σεντόνι. Ωστόσο προς το τέλος του κλίπ το αυτοκίνητο δίνει σημεία ζωής, ο Tarquini σηκώνει το σεντόνι και αποκαλύπτονται κάποια από τα χαρακτηριστικά, χωρίς βεβαίως αυτό να γίνεται ξεκάθαρα.
 
Συγκεκριμένα μπορούμε να δούμε ένα μέρος του εμπρόσθιου σπλίτερ, των τροχών, αλλά και της αεροτομής. Ταυτόχρονα φαίνονται τα χρώματα που θα φέρει στο αμάξωμα, αλλά και τα λογότυπα των Hyundai Motorsport και του τμήματος «N».
 
Οι πληροφορίες που έχουν υπάρξει είναι ελάχιστες, καθώς η μάρκα θα τα πει όλα στις 10 Σεπτεμβρίου, όταν και θα κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ηλεκτρικού αγωνιστικού μοντέλου. Αυτό που αρκέστηκε να πει η Hyundai Motorsport ήταν πως το ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο «υπογραμμίζει» τις φιλοδοξίες που έχει καθώς και το πάθος τους για τεχνολογίες αιχμής.
 
Περισσότερα σε λίγες ημέρες, μέχρι τότε δείτε το όμορφο κλιπ που ετοίμασαν οι άνθρωποι της κορεατικής φίρμας.

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO