Το όνομα αυτής είναι Delta S2 και στην ουσία πρόκειται για ένα αλουμινένιο πλαίσιο σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει την πλήρη ευελιξία όσον αφορά το μήκος του οχήματος, το πλάτος, το ύψος, αλλά και την έκταση του μεταξονίου.
Μάλιστα σύμφωνα με τη φίρμα η πλατφόρμα είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο που δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μια ευρεία γκάμα ρυθμίσεων συστήματος μετάδοσης κίνησης, διεύθυνσης και συστήματος πέδησης, ενώ παράλληλα έχει επιφορτιστεί με τον έλεγχο του πακέτου μπαταριών, του φορτιστή και άλλων εξαρτημάτων. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη στον κεντρικό ελεγκτή της πλατφόρμας (PMC).
«Πολλές εταιρείες αναπτύσσουν την τεχνητή νοημοσύνη που απαιτείται για αυτόνομα οχήματα, αλλά δεν έχουν το ικανό όχημα για να υλοποιήσουν το όραμά τους» δήλωσε αρχικά ο επικεφαλής της Delta, Simon Dowson και συνέχισε «Η ευελιξία του πλαισίου S2 και η ενσωμάτωση του κεντρικού ελεγκτή πλατφόρμας επιτρέπει την γρήγορη και χαμηλού κόστους παράδοση πολλών διαμορφώσεων».
Εκτός από την ευέλικτη πλατφόρμα, η Delta θα παρουσιάσει επίσης και μία καταλυτική γεννήτρια η οποία παράγει ισχύ 35 kW. Για την τελευταία ο μηχανικός της Delta, Nick Carpenter είπε: «Το χαμηλό βάρος, το συμπαγές μέγεθος και οι σχεδόν μηδενικές εκπομπές την καθιστούν ιδανική για χρήση ως αξεσουάρ αυτοκινήτου. Ακόμη και με τη χρήση βενζίνης ως καύσιμο, η βελτιστοποιημένη λειτουργία και η καταλυτική αντίδραση παρέχουν ανταγωνιστική απόδοση με σχεδόν μηδενικά NOx, CO και σωματίδια».