Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Ηοnda ανακοινώνει πως έχουν γίνει ήδη 40.000 παραγγελίες.

H ιαπωνική μάρκα δεν προετοιμάζει μία ισχυρή έκδοση Type R για το e.

Στο εσωτερικό το ψηφιακό ταμπλό είναι αυτό που κυριαρχεί.

Δεν ετοιμάζει e Type R η Honda

1.885 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2019)

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί μετά την αποκάλυψη του νέου Honda e, πως η ιαπωνική μάρκα προετοιμάζει μία ισχυρή έκδοση Type R. Ωστόσο οι Ιάπωνες θέλησαν να κατεβάσουν τους τόνους ισχυριζόμενοι πως κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στα πλάνα τους.


«Μία έκδοση υψηλών επιδόσεων για το Honda e δεν είναι κάτι στο οποίο θα κινηθούμε». Με αυτά τα λόγια ο επικεφαλής της Honda, Kohei Hitomi έβαλε τέλος στα σενάρια που είχαν αναπτυχθεί για το ενδεχόμενο κατασκευής του Honda e Type R. « Για ορισμένα τμήματα ίσως είναι η σωστή επιλογή η ύπαρξη μοντέλων επιδόσεων, ωστόσο για το Honda e δεν ισχύει κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.
 
Παρόλα αυτά η εξέλιξη του νέου Honda e δε θα σταματήσει εδώ, καθώς ο Hitomi γνωστοποίησε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου στο μέλλον το αυτοκίνητο να εξοπλιστεί με ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά. Σε αυτά θα περιλαμβάνεται η τεχνητή νοημοσύνη (AI), προκειμένου το μικρό ηλεκτρικό να έχει περισσότερη αλληλεπίδραση, μεγαλύτερη συνδεσιμότητα και άλλες υπηρεσίες που θα κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη ζωή των ιδιοκτητών του.
 
Να θυμίσουμε πως η Honda έχει ήδη ανακοινώσει τις τιμές του e για την αγορά της Γερμανίας. Στη βασική έκδοση με το ηλεκτρικό μοτέρ των 136 ίππων θα προσφέρεται με τιμή από 29.470 ευρώ, ενώ η πιο ισχυρή με τα 154 άλογα θα έχει τιμή κτήσης από 32.470 ευρώ. Η μπαταρία χωρητικότητα 35.5kWh είναι ίδια και στις δύο εκδόσεις και προσφέρει αυτονομία έως 220 χιλιομέτρων.
 
Η ιαπωνική φίρμα ανακοινώνει πως έχουν γίνει ήδη 40.000 παραγγελίες για το πρώτο της ηλεκτρικό και οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2020.

Mercedes
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS