ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο στόχαστρο των γαλλικών αρχών βρέθηκε η Renault αλλά τελικά βγήκε αλώβητη.

Στο στόχαστρο των γαλλικών αρχών βρέθηκε η Renault αλλά τελικά βγήκε αλώβητη.

Δεν φοβάται η Renault

2.474 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2016)

Σημαντικές εξελίξεις είχαμε τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο της Renault καθώς γαλλικές αρχές εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις της για να διερευνήσουν πιθανή διαστρέβλωση στα στοιχεία εκπομπών ρύπων

Στο στόχαστρο των γαλλικών αρχών βρέθηκε η Renault καθώς κλιμάκια του γαλλικού Υπουργείου Οικονομικών έκαναν επιδρομή σε εγκαταστάσεις όπου η μάρκα πραγματοποιεί μετρήσεις εκπομπών ρύπων και πιστοποιεί τους κινητήρες της, ενώ κατάσχεσαν υπολογιστές στελεχών.Η παραδοχή από τη Renault των παραπάνω γεγονότων οδήγησε, όπως είναι λογικό, στην πτώση της μετοχής της γαλλικής μάρκας κατά 20% στο χρηματιστήριο του Παρισιού από τα 86,6 ευρώ στα 69,7 ευρώ και από την αξία της εταιρείας χάθηκαν σχεδόν 5 δισ. σε μία μέρα. Φαίνεται πως το ενδεχόμενο και μόνο μίας... παρατυπίας ήταν αρκετό για να έχει τέτοιες συνέπειες.Οι Γάλλοι της Renault παρόλα αυτά διευκρινίζουν πως πρόκειται για προληπτικό έλεγχο, ο οποίος ξεκίνησε με αφορμή το dieselgate, ενώ τονίζουν πως η έρευνα ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο... ύποπτο λογισμικό να βρεθεί.
Επίσης τονίζουν πως σκοπεύουν στο άμεσο μέλλον να επενδύσουν το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να φέρουν τις μετρήσεις τους πιο κοντά σε αυτές των πραγματικών συνθηκών.
Αξίζει να σημειώσουμε πως οι γαλλικές αρχές έχουν στα χέρια τους 100 περίπου αυτοκίνητα της εγχώριας αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ 25 από αυτά είναι Renault. Προς το παρόν έχουν ελεγχθεί 11 αυτοκίνητα, τέσσερα εκ των οποίων ήταν Renault και όλα ήταν καθαρά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
ΜΟΤΟ