Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δεν μπαίνουν διόδια σε Βαρυμπόμπη και Αγιο Στέφανο τα επόμενα 3 χρόνια

Δεν μπαίνουν διόδια σε Βαρυμπόμπη και Αγιο Στέφανο τα επόμενα 3 χρόνια

2.879 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2022)

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής διαβεβαίωσε πως δεν θα μπουν διόδια σε Βαρυμπόμπη και Αγιο Στέφανο τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά βλέπουμε...

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα μπουν διόδια, καθώς κι ότι δεν θα γίνει ο ανισόπεδος κόμβος στη Βαρυμπόμπη, έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής. 

Ο ίδιος εξήγησε ότι η Κυβέρνηση έδωσε τριετή αναστολή στην υλοποίηση των πλευρικών σταθμών διοδίων των Κόμβων Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου, καθώς και του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Σχηματαρίου, ενώ παράλληλα προχωρά τις διαδικασίες για το νέο σύστημα ηλεκτρονικών διοδίων, όπου θα υπάρχει η λεγόμενη αναλογική χρέωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν προχωρά ο κόμβος Βαρυμπόμπης λόγω των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε επίσης ότι δεν θα γίνει ανισόπεδος ο κόμβος στη Βαρυμπόμπη, καθώς διαφωνούν οι τοπικοί φορείς, με τους οποίους έχει μιλήσει επανειλημμένως και ο ίδιος και οι Γενικοί Γραμματείς και υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Ανέφερε ότι η προσωπική του άποψη είναι πως αυτό είναι λάθος, ωστόσο θα σεβαστεί την άποψη της τοπικής κοινωνίας.

Πάλι καλά...
- Δεν μπαίνουν πλευρικά διόδια σε Βαρυμπόμπη και Αγιο Στέφανο
- Θα μπει το θέμα ξανά σε συζήτηση σε τρία χρόνια
- Δεν προχωρά ούτε ο κόμβος Βαρυμπόμπης λόγω των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας
Είναι δυνατόν να σκέφτονταν να βάλουν και άλλα διόδια λίγο έξω από την Αθήνα; Μήπως θα ήταν καλύτερα να αφαιρέσουν κάποιον; Εσείς τι γνώμη έχετε για τα διόδια στην Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN