Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Sports Vision GT του Gran Turismo.

Δεν προχωρά το «baby NSX»

2.176 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2018)

Μόνο σε βιντεοπαιχνίδι θα μπορούν οι φίλοι της μάρκας να απολαύσουν το «baby NSX» καθώς η Honda δεν θα προχωρήσει στην κατασκευή του.

Μπορεί στο παρελθόν να είχαν διαρρεύσει διάφορες εικόνες από πατέντες που φαίνεται ότι ετοίμαζε η Ηοnda και είχαν αντικείμενο τους την κατασκευή ενός baby NSX, ωστόσο κάτι τέτοιο λέγεται ότι δεν θα προχωρήσει, ακόμα και αν έκανε το ψηφιακό του ντεμπούτο στο παιχνίδι Gran Turismo ως Sports Vision GT.

Σε δηλώσεις του, ο Εmile Korkor επικεφαλής της Acura επιβεβαίωσε ότι η μάρκα δεν έχει «καμία πρόθεση να φτιάξει ένα baby NSX» αλλά από την άλλη πλευρά θα γίνουν σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της υβριδικής τεχνολογίας. Ο Korkor δήλωσε σχετικά: «H υβριδική τεχνολογία αποτελεί κάτι το διαφορετικό για ένα τέτοιο supercar και τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας είναι τεράστια».

Όπως σας αποκαλύψαμε χθες, η Honda έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει και τον διάδοχο του S2000, με κύκλους γύρω από την μάρκα να διαρρέουν ότι η Honda δεν θεωρεί πως θα μπορέσει να έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη από τέτοια μοντέλα.

Αντίθετα, οι Ιάπωνες θα στρέψουν την προσοχή τους σε πιο δημοφιλείς κατηγορίες όπως τα crossover/SUV, σε δημοφιλή μοντέλα όπως το Civic και στο NSX για την κατηγορία των supercars.

Mercedes
Autotriti.gr