ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια «Οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας», ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης.

Διαγωνισμός για τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ

4.663 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2018)

Τη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια «Οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού, για τις ανάγκες της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την επικράτεια θα αποκτηθούν 120 οχήματα τύπου SUV, 41 οχήματα για τη μεταφορά κάτω των 10 ατόμων, 15 αυτοκίνητα οχήματα ειδικής χρήσης, 56 μοτοσικλέτες, 264 επιβατικά αυτοκίνητα (214 υπηρεσιακού & 50 ελεύθερου χρωματισμού) και πέντε γερανοφόρα φορτηγά και ανατρεπόμενα οχήματα.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε
  • Οχήματα τύπου SUV, 8 μήνες
  • Οχήματα για τη μεταφορά κάτω των 10 ατόμων, 9 μήνες
  • Αυτοκίνητα οχήματα ειδικής χρήσης, 8 μήνες
  • Μοτοσικλέτες, 6 μήνες ΕΆ Υποείδος : επιβατικά αυτοκίνητα, 7 μήνες
  • Γερανοφόρα φορτηγά & ανατρεπόμενα οχήματα, 11 μήνες

Η ημερομηνία υποβολής των προσφορών στην ιστοσελίδα www.promitheus.gov.gr  ξεκινά στις 2-5-18 από τις 10:00 και ολοκληρώνεται στις 7-5-18 και ώρα 14:00, ενώ στην προκήρυξη αναφέρεται πως τα δικαιολογητικά των προσφορών που οφείλονται να υποβληθούν και σε έντυπη μορφή, κατατίθενται επί ποινή αποκλεισμού, εντός τριών  εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή (με διαβιβαστικό στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά τα προσκομιζόμενα, κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός σφραγισμένου φάκελου), στο Πρωτόκολλο της Υπηρεσίας που είναι αρμόδια για τη διενέργεια του διαγωνισμού.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομικής απόψεως προσφοράς, βάσει της τιμής. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Hyundai
ODIGOS NEXEN