Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με δυσκολία θα γίνεται η διέλευση των οχημάτων σε ένα τμήμα της Ν.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου έως και την 31η Μαρτίου του 2018, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Διακοπές κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου

1.653 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2018)

Με δυσκολία θα γίνεται η διέλευση των οχημάτων σε ένα τμήμα της Ν.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου έως και την 31η Μαρτίου του 2018, λόγω εκτέλεσης εργασιών. Δείτε περισσότερα.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής ισόπεδου κυκλικού κόμβου σύνδεσης του αυτοκινητόδρομου και του νοτίου παράπλευρου , θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, στη περιοχή του Δήμου Μάνδρας/Ειδυλλίας, από 20-2-2018 έως 31-3-2018, καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
 
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ.Ε.Α. στο τμήμα από τη χ/θ 26,650 έως τη χ/θ 26,400, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά μέσω της ανώνυμης οδού σύνδεσης του νότιου παράπλευρου με την Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου περί τη χ/θ 25,950 αυτής.
Επιπλέον, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο νότιο παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στο τμήμα της από τη χ/θ 26,200 έως τη χ/θ 26,500, από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Σε αυτή τη περίπτωση η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος μεγίστου πλάτους 5μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο και μέγιστο πλάτος 3μ. έως 3,5μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η ελληνική αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Peugeot - Toyota
skoda