Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O υπερτροφοδοτούμενος V8 3,9 λτ. κινητήρας της Ferrari κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου κινητήρα της χρονιάς

O υπερτροφοδοτούμενος V8 3,9 λτ. κινητήρας της Ferrari κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου κινητήρα της χρονιάς

Διάκριση για την Ferrari

3.049 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2016)

Η Ferrari κατέκτησε πλειάδα τίτλων στον διαγωνισμό International Engine of the Year, ανάμεσά τους και αυτόν του καλύτερου κινητήρα της χρονιάς.

Είναι αναμφίβολο γεγονός πως η Ferrari αποτελεί έναν από τους καλύτερους κατασκευαστές κινητήρων παγκοσμίως και πλέον μπορεί να καυχιέται ότι έχει και βραβεία που τι πιστοποιούν.
Η ιταλική φίρμα απέσπασε αριθμό-ρεκόρ τίτλων στον πρόσφατο διαγωνισμόInternational Engine of the Year Award. Μάλιστα απέσπασε τον τίτλο του κινητήρα της χρονιάς με τον twin-turbo V8, με τον οποίο εφοδιάζει τις 488 GTB, 488 Spider, αλλά και με μικρές τροποποιήσεις την California T.Το ίδιο μηχανικό σύνολο πήρε τον τίτλο των κατηγοριών Performance Engine και New Engine, καθώς επίσης και αυτόν για κινητήρες χωρητικότητας 3,0 έως 4,0 λίτρων.
Οι διακρίσεις για την Ferrari δεν τελείωσαν εκεί, αφού την ίδια στιγμή για κινητήρες άνω των 4.000 κ.εκ νικητής αναδείχτηκε ο ατμοσφαιρικός 6,3 λτ. V12, με τον οποίο εφοδιάζει η Scuderia την F12berlinetta και την F12tdf
Ο διαγωνισμός International Engine of the Year είναι ένας από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς της βιομηχανίας, με 63 κριτές από περισσότερες από 30 χώρες να αποφασίζουν τους νικητές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Leasing