Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Maserati MC Stradale
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Maserati MC Stradale

«Διάσημη» Maserati Stradale

2.641 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

Ένα από τα Supercar της συλλογής του Λιονέλ Μέσι, μια Maserati MC Stradale, μεταπωλείται και πρόκειται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών υποψήφιων αγοραστών.

Θεωρείται ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο κόσμο, και εκτός από το να αγωνίζεται για τη Barcelona και την εθνική Αργεντινής, αρέσκεται στο να οδηγεί πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πούλησε τη Maserati GranTurismo MC Stradale και πλέον μεταπωλείται.

Maserati MC Stradale

Maserati MC Stradale

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όταν το Supercar ήταν ακόμη στα χέρια του Αργεντινού σούπερσταρ, βρίσκοταν στην εργοστασιακή, λευκή του απόχρωση Bianco Eldorado, όμως πλέον έχει τροποποιηθεί σε μαύρο-ματ χρώμα με διακριτικές κόκκινες λεπτομέρειες.
Κατά τα άλλα η Maserati, έχει παραμείνει «ανέγγιχτη» τόσο στο εσωτερικό με τα καθίσματα από ανθρακόνημα και τις Alcantara επενδύσεις, όσο και στο μηχανικό μέρος με τον V8, χωρητικότητας 4.7 λίτρων κινητήρα να αποδίδει 450 άλογα.
Ο εμπορικός αντιπρόσωπος, ο οποίος διαχειρίζεται  την πώληση της Maserati, δηλώνει πως το αυτοκίνητο έχει «γράψει» 46.000 χιλιόμετρα στη διάρκεια της ζωής του και την κοστολογεί στις 120.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
SEAT XENOIASTOI