Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Tο G70 υιοθετεί μια πεντάγωνη ευρεία μάσκα με πλέγμα.

Διέρρευσε το ανανεωμένο Genesis G70

1.672 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2020)

Μια «μίνι» αποκάλυψη πραγματοποίησε το ανανεωμένο Genesis G70, καθώς εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο παρουσιάζουν την εξωτερική εμφάνιση που έχει το κορεατικό σεντάν.


Όπως βλέπουμε το ανανεωμένο «οικογενειακό» μοντέλο της Genesis ακολουθεί τα βήματα των νεότερων G80, G90 και GV80. Ως αποτέλεσμα, το G70 υιοθετεί μια πεντάγωνη ευρεία μάσκα με πλέγμα, που πλαισιώνεται από δύο χωριστά ζεύγη μονάδων φωτισμού. Η εικόνα που παρουσιάζει το εμπρόσθιο πρόβολο εμφανίζει πως οι αλλαγές στη σχεδίαση έχουν επηρεάσει και τους αεραγωγούς που πλέον εμφανίζονται μεγαλύτεροι, κυρίως αυτός που βρίσκεται στο κεντρικό κομμάτι του προφυλακτήρα.
 
Οι αλλαγές στο στυλ συνεχίζονται και πίσω καθώς υπάρχει νέα πόρτα για τον χώρο αποσκευών, που ενσωματώνει μία ανεπαίσθητη αεροτομή. Αμφότερα τα φωτιστικά σώματα ακολουθούν την ίδια σχεδίαση με αυτή που είδαμε νωρίτερα στα μπροστά, ενώ μπορούμε να δούμε έναν πιο σπορ προφυλακτήρα με δύο μεγάλες οβάλ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Εικόνες που να αποκαλύπτουν το εσωτερικό δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους, οπότε παραμένει ασαφές πόσο εκτεταμένες θα είναι οι αλλαγές. Ωστόσο, το μοντέλο θα μπορούσε να υιοθετήσει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων και ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.  
 
Αναφορικά με το κομμάτι των μηχανικών συνόλων, η Genesis δεν έχει προχωρήσει στη δημοσιοποίηση κάποιων στοιχείων. Προηγούμενες αναφορές ωστόσο κάνουν λόγο για την ύπαρξη ενός νέου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 2,5 λίτρων ισχύος 294 ίππων και 420 Nm ροπής, που θα περάσει στη θέση του τρέχοντος τούρμπο 4κύλινδρου μοτέρ 2,0 λίτρων. Αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε για μία αύξηση στην ισχύ του ανανεωμένου Genesis G70 της τάξης των 39 ίππων και 68 Nm ροπής. Να σημειώσουμε πως κατά πάσα πιθανότητα το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο θα παραμείνει αμετάβλητο.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε σκοπεύει το G70 να κάνει το ντεμπούτο του.
 

Toyota
Autotriti.gr