Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ευθύβολο στις ευθείες και σταθερό στις στροφές παραμένει το Civic στην Tourer έκδοσή του
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ευθύβολο στις ευθείες και σταθερό στις στροφές παραμένει το Civic στην Tourer έκδοσή του

Δοκιμή: Honda Civic Tourer 1,6 i-DTEC

39.797 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2014)

Το νέο Honda Civic Tourer έρχεται για να εκτοξεύσει την πρακτικότητα και την ευρυχωρία του Civic, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτη την ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση του ιαπωνικού μικρομεσαίου μοντέλου.

Στα γρήγορα:• 1,6 i-DTEC κινητήρας 120 ίππων• Καίει 3,8 λτ./100 χλμ• Μηδενικά τέλη• Από 22.770 ευρώ
+ Κινητήρας, επιδόσεις, χώροι, σχεδιασμός εσωτερικού
- Ψηλή θέση οδήγησης, τιμή
Η Honda εντάσσει στη γκάμα του Civic το νέο Civic Tourer, το οποίο με το ευρύχωρο και πολύ πρακτικό εσωτερικό του, έρχεται να απευθυνθεί σε όλους εκείνους που έχουν αυξημένες μεταφορικές ανάγκες. Το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί αποκλειστικά στην Ευρώπη, ενώ στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμο με τον εξαιρετικό (τόσο από θέμα απόδοσης, όσο και από θέμα κατανάλωσης) 1,6 i-DTEC πετρελαιοκινητήρα, των 120 ίππων και 300 Nm ροπής.
Εμφάνιση: Ακόμη πιο ξεχωριστό σχεδιαστικάΣτο αισθητικό κομμάτι, το Honda Civic Tourer διατηρεί τις ξεχωριστές γραμμές του 5θυρου Civic, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο οπίσθιο τμήμα. Εκεί, το κρύσταλλο των παραθύρων επεκτείνεται προς τα πίσω και φθάνει μέχρι και την πίσω πόρτα, δημιουργώντας μια αίσθηση «αιώρησης» της εξίσου μακρύτερης οροφής. Από πλευράς διαστάσεων, το νέο Civic Tourer έρχεται με αυξημένο κατά 235 χλστ. μήκος σε σχέση με το 5θυρο μοντέλο, φθάνοντας στα 4.535 χλστ., με το μεταξόνιο και το ύψος (1.770 και 1.470 χλστ. αντίστοιχα) να διατηρούνται αναλλοίωτα. Παρά το μεγάλωμα των διαστάσεων, η ομάδα εξέλιξης της Honda είχε κατά νου και την επίτευξη άριστης αεροδυναμικής για χάρη της οικονομίας καυσίμου καθώς και άνετης και ήσυχης μετακίνησης. Έτσι, ο αεροδυναμικός συντελεστής είναι 0,31, μόλις 7% μεγαλύτερος από την hatchback έκδοση, που είναι 0,29.
ΣυμπέρασμαΣτη χώρα μας τα station wagon αμαξώματα δεν απολαμβάνουν μεγάλο μερίδιο αγοράς, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το Civic Tourer όμως κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία με αυτοπεποίθηση που προκύπτει από τον δυναμικό σχεδιασμό και την αυξημένη πρακτικότητα λόγω των εσωτερικών χώρων του. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του όμως είναι η δυναμική οδική συμπεριφορά που σε κάνει να ξεχνάς τις αυξημένες εξωτερικές διαστάσεις του. Με τιμή που ξεκινάει από τα 22.770 ευρώ (με έκπτωση και απόσυρση), σίγουρα το Civic Tourer δεν το λες φθηνό. Όμως οι ικανότητές του θυμίζουν αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
skoda