Δοκιμή: Ηλεκτρικό Opel Mokka με 136 άλογα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Ηλεκτρικό Opel Mokka με 136 άλογα

27.940 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2022)

Το νέο Opel Mokka άλλαξε ολοκληρωτικά σε όλους τους τομείς, αποκτώντας ένα πιο μοντέρνο και νεανικό προφίλ, ενώ παράλληλα απέκτησε πλήρως ηλεκτρική έκδοση μηδενικών ρύπων την οποία και δοκιμάζουμε εδώ.

Από 27.650 ευρώ & με 300 χλμ. πραγματική αυτονομία

Διαγράψτε την εικόνα που είχατε στο μυαλό σας για το Opel Mokka, καθώς η νέα, δεύτερη γενιά άλλαξε ριζικά και από εκεί που το Mokka ήταν ένα κλασικό compact SUV, τώρα είναι ένα μοντέρνο σχεδιαστικά και trendy SUV πόλης. Θεωρούμε μάλιστα πως είναι από τα πιο καλαίσθητα σύνολα που θα βρει κανείς. Αρκεί όμως μόνο αυτό; Και βέβαια όχι, σημαντικοί είναι και οι υπόλοιποι τομείς. Εμείς εδώ εξετάζουμε την ηλεκτρική εκδοχή των 136 ίππων, η οποία με επιδότηση κοστίζει 27.650 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ελκυστικό και με φρέσκο αέρα

Η κυριότερη αλλαγή στο Mokka έχει να κάνει με το μέγεθός του, όπου με μήκος 4,15 μέτρα είναι κατά 12,5 εκ. μικρότερο συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά, ενώ σχεδιαστικά είναι αρκετά ελκυστικό με έντονες τάσεις μοντερνισμού. Η Opel εγκαινίασε στο μικρό SUV της, τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, Opel Vizor, με τη νέα λεπτή μαύρη μάσκα που ενσωματώνει τα φώτα, στοιχείο που ταιριάζει με το δυναμικά χαρακτηριστικά του αμαξώματος, όπως οι τονισμένοι θόλοι, το νεύρο στο καπό και φυσικά η (προαιρετική) έντονη διχρωμία του αμαξώματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING CHECK MERCEDES
fiat