Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από την Renault

2.717 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Η Renault προσκαλεί τους πελάτες της να προχωρήσουν σε δωρεάν χειμερινό έλεγχο του αυτοκινήτου τους και να επωφεληθούν από τα πλήρη πακέτα συντήρησης και επισκευής που προσφέρει.

Ο χειμώνας είναι πλέον εδώ και για αυτό το λόγο η Renault καλεί όλους του κατόχους αυτοκινήτων της μάρκας να επισκεφτούν τους εξουσιοδοτημένους κατασκευαστές και, κάνοντας χρήση των μοναδικών προσφορών που διαθέτει, να φροντίσουν το όχημά τους.

Και φέτος λοιπόν, μέσω του προγράμματος Total Care, η Renault προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματός τους και να εξασφαλίσουν την ομαλή του λειτουργία και την υψηλότερη μεταπωλητική του αξία.

Ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων αφορά όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ συμπληρώνεται από 11 διαφορετικά πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής. Προλάβετε! Οι χειμερινές προσφορές Renault Total Care ισχύουν έως τις 14/1/2020.

Ακόμα, και για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών υπάρχει πλήρης κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+ με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α.). Οι προσφορές Total Care 5+ ισχύουν έως 31/12/2020.

Για τον δωρεάν έλεγχο και περισσότερες πληροφορίες λεπτομέρειες σχετικά με τα προνόμια του προγράμματος Renault Total Care το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της Renault.
 
RENAULT AFTER SALES. Γιατί κανείς δεν φροντίζει καλύτερα το Renault σας από τη Renault.

 

Toyota
Skoda