Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
ΕΕ: «Δίνει» e-fuels στη Γερμανία για να «σκοτώσει» βενζίνη & diesel

ΕΕ: «Δίνει» e-fuels στη Γερμανία για να «σκοτώσει» βενζίνη & diesel

2.802 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2023)

Η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται πως θα επιτρέψει κατ΄ εξαίρεση στη Γερμανία να κατασκευάζει αυτοκίνητα που θα μπορούν να κινούνται με e-fuels, ώστε να την κάμψει τις αντιρρήσεις της πάνω στην απαγόρευση των κινητήρων βενζίνης και diesel το 2035.

Προσφέρει e-fuels για το ναι της Γερμανίας η ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προτίθεται να προσφέρει στη Γερμανία μια λύση για να συνεχιστεί η παραγωγή αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης μετά το 2035, όταν και έχει αποφασιστεί πως θα σταματήσει η πώληση καινούριων αυτοκινήτων βενζίνης και diesel. H Ε.Ε. φημολογείται πως θα δώσει τη δυνατότητα στη Γερμανία να παράγει αυτοκίνητα που θα μπορούν να κινούνται με e-fuels, ώστε να καμθεί το βέτο που έχει βάλει η γερμανική κυβέρνηση στην απαγόρευση των μοτέρ βενζίνης/diesel.

Η Κομισιόν μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ορίσει κάποια προθεσμία για το πότε θα υποβάλει την πρόταση της για τα e-fuels και δεν είναι σαφές εάν αυτό θα είναι αρκετό για να έρθει με το μέρος της Ε.Ε. o καγκελάριος Όλαφ Σολτς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρόταση αναφέρει πως μόνο η Γερμανία θα μπορεί να παράγει αυτοκίνητα με κινητήρες που θα μπορούν να χρησιμοποιούν τέτοια καύσιμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
KIA
SEAT XENOIASTOI