Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στιγμιότυπο από την κλοπή των αυτοκινήτων, μέσω κάμερας κλειστού κυκλώματος.

Στιγμιότυπο από την κλοπή των αυτοκινήτων, μέσω κάμερας κλειστού κυκλώματος.

Έκλεψαν 2 Porsche από κεντρικά της Αμερικής

4.192 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2017)

Τουλάχιστον 2 εφήβους αναζητά η αστυνομία της Georgia της Αμερικής, για ανάμιξη σε κλοπή 2 Porsche αυτοκινήτων από τα κεντρικά της εταιρείας.

Στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών έχει στηθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τουλάχιστον 2 εφήβων, που ενεπλάκησαν σε κλοπή 2 αυτοκινήτων, από τα κεντρικά της Porsche στην περιοχή του Hapeville. Συγκεκριμένα, μία Cayenne και μια Macan αφαιρέθηκαν από τους νεαρούς, κατά την διάρκεια της εγκληματικής πράξης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το γεγονός συνέβη στις 16 Ιανουαρίου. Οι νεαροί που ενεπλάκησαν στην υπόθεση μπήκαν στο πάρκινγκ του κτιρίου, την στιγμή που τα οχήματα μόλις είχαν φτάσει προς παράδοση. Ένας από αυτούς μπήκε στο φορτηγό που τα μετέφερε και έκλεψε τα κλειδιά για κάποια από αυτά, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον οδηγό του.

Στη συνέχεια, η συμμορία έφυγε με μια Cayenne Turbo, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψαν για να πάρουν και μια Macan Turbo! Και όλα αυτά, μέσα στο φως της ημέρας… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τοπικών πηγών, αρχικά πραγματοποιήθηκε καταδίωξη η οποία διακόπηκε για λόγους ασφαλείας, αφού οι κακοποιοί ξεπερνούσαν τα 160 χμ/ώρα σε ταχύτητα κίνησης…

Μετά την εκτέλεση της κλοπής μάλιστα, ένα από τα μέλη της συμμορίας…πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφία του στο τιμόνι ενός από τα κλεμμένα αυτοκίνητα! Λίγες μέρες μετά, τα δύο οχήματα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα…

Η αστυνομία πραγματοποιεί ήδη έρευνα, ενώ όλα τα στοιχεία δείχνουν την εμπλοκή τουλάχιστον 4 ατόμων στην υπόθεση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL