Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Έκρηξη» στις πωλήσεις ηλεκτροκίνητων περιμένει η Γερμανία

1.885 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2021)

«Έκρηξη» στις πωλήσεις ηλεκτροκίνητων αναμένει μέσα στα επόμενα χρόνια η Γερμανία, όντας μέρος της προσπάθειας που καταβάλει για να συμμορφωθεί με τους όλο και πιο αυστηρούς κανόνες εκπομπών.

14 εκατομμύρια ηλεκτρικά και Plug-In υβριδικά οχήματα στους δρόμους της έως το 2030, αναμένει να έχει η Γερμανία. Η πρόβλεψη αυτή είναι τουλάχιστον 40% υψηλότερη από τις προηγούμενες εκτιμήσεις που είχαν υπάρξει και σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομίας Peter Altmaier, αυτό οφείλεται στην αύξηση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων που σημειώνεται. Μάλιστα, η Γερμανία αναμένεται να έχει περίπου 1 εκατομμύριο τέτοια αυτοκίνητα στους δρόμους της αυτό το μήνα.  

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
«Αυτά είναι καλά νέα για την προστασία του κλίματος», δήλωσε ο Altmaier σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο.  Παράλληλα, μέσω του ίδιου έγινε γνωστό πως η γερμανική κυβέρνηση αναμένει ότι οι αυξανόμενες πωλήσεις ηλεκτρικών θα αυξήσουν τη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας σε περίπου 655 τεραβατώρες έως το 2030, τη στιγμή που η κατανάλωση ήταν 568 TWhs το 2018, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες ανακοίνωσαν τους τελευταίους μήνες σχέδια για το μεγαλύτερο μέρος ή το σύνολο των πωλήσεών τους στην Ευρώπη να είναι ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
Skoda