Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η νεά Τοyota Supra.

Εξαντλήθηκε η νέα Supra!

3.226 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2019)

Kαι οι 900 πρώτες Τοyota Supra που θα κατασκευάσει η μάρκα μέσα στο 2019 είναι πλέον ρεζερβέ! Χιλιάδες οι ενδιαφερόμενοι στην λίστα αναμονής.

Μετά από 17 χρόνια απουσίας από την αγορά, η δίψα των φίλων της Supra ήταν μεγάλη για ένα νέο μοντέλο και αυτό αποδείχθηκε πολύ γρήγορα. Λίγο μόνο χρονικό διάστημα μετά το ντεμπούτο του και πριν αυτό ακόμα βρεθεί στην Γενεύη για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα, το πασίγνωστο σπορ αυτοκίνητο «θρύλος» της ιαπωνικής εταιρείας έχει ξεπουλήσει!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοyota, και τα 900 αυτοκίνητα που ήταν προγραμματισμένα να κατασκευαστούν μέσα στο 2019 έχουν ήδη προ-παραγγελθεί, ενώ η λίστα αναμονής για την επόμενη παρτίδα είναι τεράστια, με την φίρμα να κάνει λόγο για χιλιάδες ενδιαφερόμενους.
 
Για να γιορτάσει την κληρονομιά της Supra και το πέμπτης γενιάς μοντέλο, η μάρκα θα λανσάρει την Toyota GR Supra A90 Edition. Η έκδοση αυτή θα προσφέρεται με Stormy γκρι χρώμα, 19 ιντσών ματ μαύρες ζάντες αλουμινίου και μοναδικό κόκκινο δέρμα στο κεντρικό πιλοτήριο. Και τα 90 αυτοκίνητα της έκδοσης A90 έχουν και αυτά προ-παραγγελθεί.

Οι 900 πρώτοι ιδιοκτήτες της Toyota GR Supra στην Ευρώπη κατά το πρώτο έτος της κυκλοφορίας του αυτοκινήτου θα απολαύσουν μια σειρά ειδικών πλεονεκτημάτων. Έως και την παράδοση του αυτοκινήτου τους το καλοκαίρι του 2019, θα τους δοθεί πρόσβαση σε αποκλειστικά προγράμματα και μια σειρά άλλων δυνατοτήτων που « τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν».

Ο επικεφαλής μηχανικός της Toyota GR Supra, Tetsuya Tada, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πρώτους 900 πελάτες για τις κρατήσεις τους. Ως κύριος μηχανικός, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να κάτσουν πίσω από το τιμόνι, πιστεύω ότι θα αναζωογονήσουμε το πάθος και θα βάλουμε τη διασκέδαση πίσω στην οδήγηση για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους ».
 

Mercedes
Leasing