Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
7 φωτογραφίες »

Τα μελλοντικά ηλεκτρικό μοντέλα της Genesis θα βασιστούν στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα της Hyundai, E-GMP.

Έξι ονόματα με φόντο τα ηλεκτρικά έκλεισε η Genesis

2.079 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2021)

Η Genesis ετοιμάζεται με τη σειρά της να εισέλθει στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και έξι ονόματα που πιθανόν θα συνοδεύσουν τα χωρίς ρύπους μοντέλα της ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.


Η Genesis ετοιμάζεται να μπει στον χώρο της ηλεκτροκίνησης το 2021, κάτι που επιβεβαιώθηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους σε ένα επίσημο δελτίο τύπου. Πρώτο μοντέλο θα είναι ένα ηλεκτρικό crossover το οποίο θα αποτελεί το έκτο όχημα που θα ενταχθεί στη γκάμα της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ωστόσο πληροφορίες σχετικά με την ονομασία του παρέμεναν κρυφές.
 
Δεν αποκλείεται όμως το όνομα του πολυτελούς ηλεκτρικού μοντέλου, αλλά και άλλων αυτοκινήτων που θα ακολουθήσουν, να έχουν διαρρεύσει. Πρόσφατα  ο Όμιλος Hyundai, στον οποίο ανήκει η Genesis, κατέθεσε αιτήσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες κατοχύρωσης εμπορικών σημάτων στη Νότια Κορέα και τα ονόματα που περιλαμβάνονταν σε αυτές ήταν τα G70e, G80e, G90e, GV70e, GV80e και GV90e. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αιτήσεις κατατάχθηκαν στην κατηγορία που αναφέρεται ως: «Εξατομικευμένα οχήματα, αυτοκίνητα, φορτηγά, σπορ αυτοκίνητα, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, υβριδικά αυτοκίνητα, σπορ οχήματα. Ελαφριά φορτηγά. Ηλεκτρικά αυτοκίνητα με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου. Ανταλλακτικά αυτοκινήτων».
 
Η ονομασία που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι αυτή του GV90e, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ένα συμβατικό GV90, το οποίο θα ήταν το τρίτο και μεγαλύτερο πολυτελές crossover της γκάμας. Έτσι δεν αποκλείεται η Genesis για το συγκεκριμένο μοντέλο να ετοιμάζει απ ευθείας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα μείνει μακριά από κινητήρες καύσης ή φυσικά να παρουσιάσει και τις δύο εκδόσεις ταυτόχρονα.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα τα μελλοντικά ηλεκτρικό μοντέλα της Genesis θα βασιστούν στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα της Hyundai, E-GMP που θα επιτρέπει αυτονομία έως και 500 χιλιόμετρα και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. 

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO