Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
5 φωτογραφίες »

Πλέον το Sonata διαθέτει ζάντες 19 ιντσών ως μέρος του στάνταρ εξοπλισμού για τις υψηλότερες εκδόσεις.

Εξοπλιστική αναβάθμιση για το Hyundai Sonata

2.145 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2020)

Η Hyundai πήρε την απόφαση να δώσει μία εξοπλιστική αναβάθμιση στο Sonata και το έκανε προσφέροντας στο κορεατικό σεντάν νέα χαρακτηριστικά κάποια από τα οποία είναι εμφανή και κάποια άλλα όχι.


Αρχικά οι Κορεάτες θέλησαν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση του μοντέλου δίνοντάς του ένα μεγαλύτερο σετ τροχών. Πλέον το Sonata διαθέτει ζάντες 19 ιντσών ως μέρος του στάνταρ εξοπλισμού για τις υψηλότερες εκδόσεις. Μάλιστα για την αγορά των ΗΠΑ η μάρκα συνδυάζει του νέους τροχούς με ελαστικά 245/40 R19 Pirelli P Zero all-season.
 
Από κει και πέρα ένα ακόμα στοιχείο του βασικού εξοπλισμού είναι το σύστημα Safe Exit Warning (SEW). Το εν λόγω σύστημα κάνει χρήση των αισθητήρων που βρίσκονται στα τυφλά σημεία και ειδοποιούν τον οδηγό και τους επιβάτες σε περίπτωση που θέλουν να ανοίξουν τις πόρτες αλλά εκείνη την στιγμή ακολουθεί κάποιο άλλο όχημα. Παράλληλα η μάρκα εγκατέστησε και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα.
 
Όλα αυτά τα στοιχεία προστέθηκαν σε αυτά που προϋπήρχαν στο κορεατικό σεντάν, όπως για παράδειγμα στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και στην οθόνη αφής HD 10,25 ιντσών του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που είναι συμβατή και με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto. Στο προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται η ασύρματη φόρτιση Qi, το head-up display και το ψηφιακό κλειδί της Hyundai που χρησιμοποιεί μια αποκλειστική εφαρμογή για smartphone.
 
Το αναβαθμισμένο Hyundai Sonata θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ τον Αύγουστο χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι τιμές του.   

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO