Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εξόρμηση της τροχαίας στο Π. Φάληρο

2.077 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2021)

«Βροχή» έπεσαν τα πρόστιμα της τροχαίας Αττικής σε οδηγούς κατά την εξόρμηση που έκανε στην περιοχή των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Παλαιού Φαλήρου.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση των παραβάσεων που οδηγούν ευθέως σε τροχαίο ατύχημα και διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών, η διεύθυνση τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα (5 Απριλίου 2021), ειδική εξόρμηση στην περιοχή των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Παλαιού Φαλήρου.
 
Μετά την ολοκλήρωση των τροχονομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς των ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) βεβαιώθηκαν 98 παραβάσεις, ενώ δεν έλειψαν και τα πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων κατά της εξάπλωσης τους κορωνοϊού.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύσει η ΕΛ.ΑΣ οι 98 παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αναλύονται σε 18 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, πέντε για στέρηση πινακίδας κυκλοφορίας, 11 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 23 για μη χρήση ζώνης, 12 για θόρυβο, 17 για φιμέ τζάμια, 3 για επίδειξη ικανότητας οδήγησης και εννέα για λοιπές παραβάσεις.
 
Επιπλέον αφαιρέθηκαν, 13 άδειες ικανότητας οδήγησης, 27 άδειες κυκλοφορίας και 41 πινακίδες κυκλοφορίας. Ακινητοποιήθηκαν 18 οχήματα, ενώ επιπρόσθετα βεβαιώθηκαν οκτώ παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
 
Στην ενημέρωσή της η τροχαία επισημαίνει πως οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.
 

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY