Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Βλέπετε το Toyota GR Yaris.

Βλέπετε το Toyota GR Yaris.

Ελαφρύτερο GR Yaris MORIZO ετοιμάζει η Toyota

1.770 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2022)

Έντονη φημολογία θέλει την Toyota να ετοιμάζει ένα ελαφρύτερο, ταχύτερο και πιο σκληροπυρηνικό σε γενικές γραμμές, GR Yaris!

Μετά την GR Corolla MORIZO έρχεται και GR Yaris

Τον ερχομό του «καυτού» GR Yaris, διαδέχθηκε αυτός της GR Corolla, η οποία φόρεσε την αναβαθμισμένη μορφή του ίδιου 1.600άρη κινητήρα έχοντας μεγαλύτερη ισχύ, 304 ίππων. Όπως όλα δείχνουν η νέα GR Corolla δεν είναι στο πλάνο της ιαπωνικής μάρκας να την προσφέρει στην Ευρώπη, όμως η Toyota φαίνεται πως εμπνεύστηκε από την μετέπειτα έκδοση MORIZO και ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο με πεδίο δράσης το GR Yaris.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 304 ίππους

Όπως αναφέρουν Μέσα του εξωτερικού η Toyota κατασκευάζει μία ανάλογη έκδοση MORIZO για το GR Yaris, με το μοντέλο να εξοπλίζεται με τον αναβαθμισμένο 1.600άρη κινητήρα. Αυτός θα αυξήσει την ισχύ του από τους 261 ίππους τους οποίους προσφέρει στην τυπική του μορφή, στους 304, όσους δηλαδή δίνει στην GR Corolla.  

Χωρίς πίσω καθίσματα

Από κει και πέρα θα υπάρξουν και επιπλέον αλλαγές που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των επιδόσεών του. Όπως η Corolla MORIZO, το πιο καυτό Yaris θα χάσει τα πίσω του καθίσματα για να κατεβάσει το βάρος του, αλλά θα διατηρήσει το στερεοφωνικό και το σύστημα κλιματισμού. Να σημειώσουμε πως από την GR Corolla MORIZO θα «μεταναστεύσει» στο GR Yaris και το ειδικά τροποποιημένο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με κοντή κλιμάκωση. Πιθανώς διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν και στη ρύθμιση της ανάρτησης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Ford