Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εμβληματική Lancia 037 «καρφώθηκε» σε θεατές - 15 τραυματίες!

1.291 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2024)
Εμβληματική Lancia 037 «καρφώθηκε» σε θεατές - 15 τραυματίες!
2 Φωτογραφίες »

- 15 συνολικά άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
- Τρία παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες.
- Εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν ο δήμαρχος της πόλης.

15 συνολικά άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

15 άνθρωποι έφυγαν τραυματίες κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Τορίνο της Ιταλίας, όταν ο οδηγός μίας Lancia 037 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε στα φράγματα, πίσω από τα οποία υπήρχαν αρκετοί θεατές για να δουν τα περάσματα των αυτοκινήτων.

Τρία παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες

Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στην Piazza San Carlo, σε κάποια από τις εκδηλώσεις που λάμβαναν χώρα στο πλαίσιο της Έκθεσης, με παρέλαση εμβληματικών αυτοκινήτων.  Σύμφωνα με την Corriere della Serra, ανάμεσα στους 15 τραυματίες ήταν τρία παιδιά αλλά και τρεις γυναίκες. Το ευχάριστο της όλης υπόθεσης ήταν ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς σοβαρά τραύματα.

Εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν ο δήμαρχος της πόλης

Ο δήμαρχος του Τορίνο, Στέφανο Λο Ρούσο, μετά το περιστατικό εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αναφέροντας: «Λυπούμαστε βαθιά για αυτό που συνέβη και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους τραυματίες, στους οποίους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Οι δυνάμεις έκτακτης ανάγκης επενέβησαν άμεσα για να παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια, ενώ η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση και τις ευθύνες του οδηγού»

Δείτε το σχετικό βίντεο

KIA
Autotriti.gr