ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα Dacia Duster θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του από τώρα και στο εξής ο Πάπας Φραγκίσκος.

Ένα Dacia Duster για τον Πάπα

2.006 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2019)

Ένα Dacia Duster θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του από τώρα και στο εξής ο Πάπας Φραγκίσκος, με το αυτοκίνητο να παραδίδεται από την εταιρεία εντός του Βατικανού.

Όπως όλα τα αυτοκίνητα που έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει οι επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας, έτσι και το τετρακίνητο Duster έχει διαμορφωθεί κατάλληλα. Για παράδειγμα το πίσω μέρος έχει διαμορφωθεί για να ταιριάζει στις ανάγκες του Πάπα, ο οποίος πολλές φορές είναι όρθιος, ενώ υπάρχει και το προστατευτικό τζάμι.
 
Στο εξωτερικό το λευκό χρώμα είναι κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, ενώ το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με μπεζ δέρμα. Η Dacia έχει επίσης τοποθετήσει μια μεγάλη ηλιοροφή, ενώ αναφέρει πως έχει χαμηλώσει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά. Με το τελευταίο οι Ρουμάνοι θέλησαν να κάνουν λίγο πιο εύκολη την επιβίβαση και την αποβίβαση του Πάπα από το αυτοκίνητο.
 
Το Duster πριν από λίγες ημέρες παραδόθηκε στον Πάπα Φραγκίσκο, με τον Xavier Martinet, γενικό διευθυντή του Groupe Renault στην Ιταλία να δίνει το παρών και να δηλώνει: «Με αυτό το δώρο προς τον Πάπα ο Όμιλος Renault ανανεώνει την ισχυρή και συνεχή δέσμευσή του να θέσει τον άνθρωπο στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων του».   

Toyota
ETHNIKI LEASING