Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ένα EVO II, έτοιμο να ζωντανέψει ξανά την ιστορία του.

Ένα EVO II, έτοιμο να ζωντανέψει ξανά την ιστορία του.

Ένα EVO από τα παλιά

3.535 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2016)

Ένα ιστορικό Mitsubishi Lancer Evolution II RS, διατίθεται προς πώληση, στο Χόνγκ Κόνγκ της Κίνας, με την εμφάνισή του να παραμένει αψεγάδιαστη ύστερα από 20ετία.

Η Mitsubishi ίσως να έχει αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται πλέον το Lancer Evolution στην γκάμα των αυτοκινήτων της, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μοντέλο υψηλών επιδόσεων, είχε μια μακρά και διακεκριμένη καριέρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, βλέπουμε ένα σπάνιο Lancer Evolution II RS του 1995, το οποίο σύμφωνα με τον εμπορικό αντιπρόσωπο στο Χονγκ Κονγκ, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αν και μεταχειρισμένο.
Παρόλο τα 21 χρόνια της ηλικίας του, το EVO έχει στο κοντέρ του 75.000 χιλιόμετρα και συνοδεύεται από ένα πλήρες ιστορικό βιβλίο service, το οποίο επαληθεύει τη καταγραφή.

Best Car 2017: Ψήφισε & Kερδίστε 1 Audi Q2, 1 Citroen C3, 1 Nissan Micra, για μια ολόκληρη χρονιά και 1 Ford Edge, 1 Peugeot 3008, 1 Fiat Tipo για μια βδομάδα μαζί με ένα μαγευτικό τριήμερο και δεκάδες άλλα δώρα!

Σχετικά με την τιμή του, πληροφορίες κάνουν λόγο για το ποσό των 20.000 ευρώ, που θα πρέπει να καταβάλει ο υποψήφιος αγοραστής.
Σημαντικό είναι, πως το αυτοκίνητο είχε έναν μόνο ιδιοκτήτη, για αυτό παραμένει στη κατάσταση που είναι. Επιπλέον, έχουν γίνει τροποποιήσεις στην ανάρτηση, στο σασί και έχουν αντικατασταθεί οι εργοστασιακές ζάντες, με τον κινητήρα των 260 ίππων να παραμένει ανέγγιχτος.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS