Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Renault 5 Turbo II
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault 5 Turbo II

Ένας «θρύλος» δημοπρατείται

6.108 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2017)

Ένα Renault 5 Turbo II σε εξαιρετική κατάσταση, θα παρουσιαστεί στη δημοπρασία στο Παρίσι τον επόμενο μήνα και για «παρέα» θα έχει το αντίστοιχο αγωνιστικό μοντέλο της Group B.

Το Renault 5 Τurbo II, ένα ιστορικό μοντέλο της γαλλικής φίρμας, επανέρχεται στο προσκήνιο, δίνοντας το παρόν στη δημοπρασία που θα λάβει χώρα στο Παρίσι στις 8 Φεβρουαρίου.

Renault 5 Turbo II

Renault 5 Turbo II

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η έκδοση Τurbo II, ήταν κάτι το ξεχωριστό για την εποχή εκείνη, λόγω του ότι «φιλοξενούσε» κάτω από το καπό της, έναν 1,4άρη κινητήρα που απέδιδε 160 άλογα.
                          Δείτε περισσότερα στο AutoΤρίτη

Από την άλλη ο ανταγωνιστής των ημερών εκείνων, το VW Golf GTI απέδιδε 90 άλογα και πέραν τούτου η ιδιαιτερότητα του Renault ήταν πως η κίνηση μεταδιδόταν στους πίσω τροχούς και ο κινητήρας ήταν τοποθετημένος στο κέντρο.
Στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζεται ένα Renault 5 του 1983, το οποίο διατηρείται σε άριστη κατάσταση και με μόλις 5.900 χιλιόμετρα στο κοντέρ του.

Ο βελτιωτικός οίκος RM Sotheby επιμελήθηκε και ένα Renault 5 επιπλέον, αλλά με αγωνιστικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στη κατηγορία Group B και το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στη δημοπρασία του Παρισιού.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen