Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Το πρωτότυπο εντοπίστηκε εντός των κεντρικών γραφείων της Ferrari στο Maranello.

Εντοπίστηκαν νέα πρωτότυπα της Ferrari Purosangue

1.886 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2020)

Η Ferrari ετοιμάζεται για να παρουσιάσει το πρώτο της SUV, που θα λάβει την ονομασία Purosangue και δοκιμαστικά πρωτότυπα του μοντέλου έκαναν την εμφάνισή τους.


Όπως αποκαλύπτεται από τις κατασκοπευτικές εικόνες, το πρωτότυπο εντοπίστηκε εντός των κεντρικών γραφείων της Ferrari στο Maranello, λαμβάνοντας ένα νέο εξωτερικό που διαφοροποιεί αρκετά το αυτοκίνητα σε σχέση με τα προγενέστερα πρωτότυπα που είχαμε δει το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως ο τελικός σχεδιασμός θα απέχει από αυτό που βλέπουμε στις εικόνες.
 
Ωστόσο το νέο αμάξωμα συνηγορεί στο γεγονός πως οι Ιταλοί μηχανικοί συνεχίζουν με γρήγορους ρυθμούς την εξέλιξη του αυτοκινήτου και όπως προκύπτει από τις εικόνες φαίνεται πως η Purosangue θα θέσει νέα πρότυπα άνεσης, εσωτερικού σχεδιασμού και χώρων.
 
Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το SUV της Ferrari είναι ελάχιστες, ωστόσο όπως φαίνεται και από το στάδιο που βρίσκεται η εξέλιξή της Purosangue το πιθανότερο είναι να κάνει την εμφάνισή της στα τέλη του 2022, όπως άλλωστε προέβλεπε το πλάνο προϊόντων της εταιρείας για την περίοδο 2018-2022.
 
Κλείνοντας, διαρροές κάνουν λόγο πως η ισχύς του SUV θα πηγάζει από έναν V8 κινητήρα με δύο υπερτροφοδότες σε συνδυασμό με κάποιο υβριδικό σύστημα, ενώ ίσως στην κορυφαία έκδοση να φέρει τον V12 κινητήρα, καθώς οι Ιταλοί έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν στη γκάμα τους το εν λόγω μοτέρ όσο το δυνατόν περισσότερο.

Toyota
KIA VANS IAA