Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το σχέδιο της VW είναι εντός του νέου έτους να προσθέσει συνολικά 750 νέα σημεία φόρτισης στη Γερμανία.

Επεκτείνει τις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών η VW

2.128 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2020)

Το 2021 έρχεται και σύμφωνα με το πλάνο που έχει ετοιμάσει η Volkswagen αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση, μέσα στο νέο έτος αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στις υποδομές φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων. Δείτε τι ετοιμάζει ο γερμανικός κολοσσός.

Μόλις χθες σας ενημερώναμε για το ρομπότ-φορτιστή που εξελίσσει η Volkswagen. Ωστόσο πριν η συγκεκριμένη δυνατότητα μας απασχολήσει στην πράξη, η εταιρεία δουλεύει πάνω στην υλοποίηση των βραχυπρόθεσμων σχεδίων της με στόχο εντός του 2021 να έχει αυξήσει κατά μεγάλο ποσοστό τα σημεία φόρτισης, αρχής γενομένης από τη Γερμανία.
 
Το σχέδιο της VW είναι εντός του νέου έτους να προσθέσει συνολικά 750 νέα σημεία φόρτισης. Μέχρι στιγμής, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει δημιουργήσει περισσότερα από 1.200 σημεία φόρτισης σε δέκα διαφορετικές τοποθεσίες στη Γερμανία και στοχεύει ο αριθμός αυτός να έχει αυξηθεί στους 2.000 φορτιστές έως το τέλος του 2021. Αξίζει να σημειωθεί πως ένας μεγάλος αριθμός αυτών των φορτιστών είναι κοινόχρηστοι και δεν αφορούν μόνο όσους διαθέτουν ηλεκτρικό από τη VW.
 
Ο μεγαλύτερος κόμβος φόρτισης της VW βρίσκεται στο Wolfsburg και περιλαμβάνει περίπου 500 φορτιστές. Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλα σημεία σε πόλεις όπως οι Brunswick, Salzgitter, Kassel, Emden, Osnabrück, Zwickau, Chemnitz, το Ανόβερο και η Δρέσδη. Η ηλεκτρική ενέργεια σε όλα αυτά τα σημεία προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία.
 
Στα μακροπρόθεσμα πλάνα της, η VW αποσκοπεί μέχρι το 2025 να έχει δημιουργήσει περίπου 4.000 σημεία φόρτισης, ενώ παράλληλα θα συμβάλει και στη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου φορτιστών - μέσω της Ionity στην Ευρώπη, της Electrify America στις ΗΠΑ και της CAMS στην Κίνα.

fiat
FALKEN ZIEX ZE 320 TEST