Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Επενδύσεις αξίας 4,5 δις δολ. από την FCA

1.494 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2019)

Tις απαραίτητες αναβαθμίσεις για να υποστηρίξει την παραγωγή των νέων της μοντέλων ανακοίνωσε ο ιταλικοαμερικανικός όμιλος του FCA Group.

Έτοιμη να επενδύσει 4,5 δις δολάρια για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων στο Detroit και για την ενίσχυση των εργοστασίων που ήδη έχει στις ΗΠΑ είναι το FCA Group.

Ο ιταλικός όμιλος θα επενδύσει αρχικά 1,6 δις δολάρια για να επανδρώσει με νέα συστήματα δύο εργοστάσιά της για την κατασκευή του επόμενης γενιάς Jeep Grand Cherokee, μια σειράς άλλων plug-in υβριδικών μοντέλων και του ολοκαίνουριου μεγάλου SUV της Jeep. Oι εργασίες θα ξεκινήσουν την φετινή άνοιξη και, όταν ολοκληρωθούν στα τέλη του 2020, θα γίνουν διαθέσιμες 3.850 νέες θέσεις εργασίας.
 
Αλλα 900 εκατομμύρια δολάρια θα επενδυθούν στο Jefferson North Assembly Plant εργοστάσιο για να επανεξοπλιστεί και να εκμοντερνιστεί για να αναλάβει την παραγωγή του Dodge Durango και μέρος της παραγωγής του επόμενου Jeep Grand Cherokee, με την μάρκα να υπολογίζει πως θα προσφερθούν άλλες 1.100 νέες θέσεις εργασίας.

Η παραγωγή των γνωστών Pentastar κινητήρων θα μεταφερθεί στο Dundee εργοστάσιο χάρη σε επενδύσεις 119 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ στα εργοστάσια Warren Stamping και Sterling Stamping θα επενδυθούν 245 και 160 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

Τέλος, το εργοστάσιο Warren Truck για να μπορέσει να αναλάβει την παραγωγή των νέων Jeep Wagoneer και Grand Wagonner θα δεχτεί επενδύσεις 1,5 δις δολαρίων. Οι νέες θέσεις εργασίες που θα δημιουργηθούν υπολογίζονται στις 1.400.
 

Mercedes
OPEL