Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Επιβεβαιώθηκε η ηλεκτρική Rolls-Royce Silent Shadow

1.850 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2021)

Το δικό της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο ετοιμάζει και η υπερπολυτελής Rolls-Royce, επιβεβαιώνοντας την κατασκευή της Silent Shadow!

Είναι πλέον πασιφανές πως όλες οι μάρκες, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο ασχολούνται με την ηλεκτροκίνηση. Από αυτή την κατεύθυνση δεν ξεφεύγει ούτε η Rolls-Royce που ετοιμάζεται να προσφέρει το δικό της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο στους πελάτες της.
 
Από πέρυσι η βρετανική μάρκα είχε σπεύσει να κατοχυρώσει την ονομασία Silent Shadow, θυμίζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό το μοντέλο Silver Shadow που πωλήθηκε από το 1965 έως το 1980. Οι φημολογία που έλεγε ότι η Silent Shadow θα είναι αμιγώς ηλεκτρική υπήρχε εξ αρχής, ωστόσο πλέον επιβεβαιώθηκε και μάλιστα δια στόματος του διευθύνοντα συμβούλου της μάρκας, Torsten Mueller-Oetvoes.
 
Η Rolls-Royce Silent Shadow θα έχει κάνει ντεμπούτο εντός της τρέχουσας δεκαετίας, όμως ο Mueller-Oetvoes μιλώντας στο Bloomberg Television δε θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος, υπογραμμίζοντας πως η ημερομηνία αποκάλυψης του αυτοκινήτου παραμένει μυστικό.
 
Αναφερόμενος στο ευρύτερο πλαίσιο της ηλεκτροκίνησης, είπε πως είναι μία τεχνολογία που ταιριάζει στην Rolls-Royce καθώς προσφέρει αρκετή ισχύ αλλά και ησυχία για ένα ταξίδι άνετο και ξεκούραστο. Σημείωσε μάλιστα πως ως εταιρεία δε φημίζεται για τους βρυχηθμούς των κινητήρων ή των εξατμίσεων, οπότε η ηλεκτροκίνηση είναι ένα μεγάλο όφελος.
 

FORD
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO