Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

CEO Alfa Romeo: «Έχουμε ίδια ποιότητα με τα Γερμανικά»

4.964 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2021)

Στο ίδιο επίπεδο ποιότητας με τα γερμανικά premium αυτοκίνητα είναι οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio σύμφωνα με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ιταλικής μάρκας, Jean-Philippe Imparato, ο οποίος σε δηλώσεις αποκάλυψε τον λόγο που δέχτηκε να αναλάβει την ηγεσία της μάρκας, μεταπηδώντας από την Peugeot.

Η δημιουργία της Stellantis έφερε ανακατατάξεις στους επικεφαλής των μαρκών που υπάγονταν μέχριο τότε στις FCA και της PSA. Μία από τις αλλαγές που έγιναν, έφεραν τον μέχρι πρότινος επικεφαλής της Peugeot, Jean-Philippe Imparato να είναι πλέον ο επικεφαλής της Alfa Romeo. Αν και πολλοί παραξενεύτηκαν στην αλλαγή αυτή, ο Imparato σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν βρέθηκε στη νέα του θέση λόγω επαγγελματικής φιλοδοξίας, αλλά περισσότερο για προσωπικούς λόγους!
 
«Όταν είσαι επικεφαλής της μάρκας Peugeot, που φέρνει δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως, δεν πηγαίνεις στην Alfa για λόγους καριέρας. Το κάνεις για προσωπικούς λόγους, είναι μία κίνηση που οδηγείται από το πάθος και από οικογενειακούς λόγους», είπε αρχικά ο Imparato που υπογράμμισε πως ο παππούς του μετακόμισε από τη μικρή παραθαλάσσια πόλη Γκαέτα στην κεντρική Ιταλία, στη Γαλλία το 1904. Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του είπε: «Όταν γεννήθηκα, ο πατέρας μου οδηγούσε μία μπλε Giulia 1300, και μετά άλλαξε σε ένα μεγαλύτερο Alfetta 2000. Το πρώτο αυτοκίνητο της γυναίκας μου ήταν ένα Alfasud», κατέληξε δείχνοντας έτσι την αγάπη του για την ιταλική μάρκα που τον έχει σημαδέψει από μικρό.
 
Ωστόσο ο Γάλλος μίλησε και για το παρόν και το μέλλον της μάρκας. Όπως εξήγησε ο στόχος που θέτει η Alfa Romeo για το άμεσο μέλλον είναι να έχει ένα επίπεδο τιμών ανάμεσα σε αυτό των Γερμανών ανταγωνιστών της. Παράλληλα ανέφερε ότι η ποιότητα των υπαρχόντων μοντέλων (Giulia και Stelvio δηλαδή) είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτή των Γερμανικών μοντέλων.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως η Alfa Romeo ετοιμάζεται να μεγαλώσει τη γκάμα των μοντέλων της μέσω της Tonale το 2022, αλλά και ενός ακόμα νέου μικρότερου SUV που θα ακολουθήσει μετά.  

Mercedes
Autotriti.gr