Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Porsche Panamera Sport Turismo
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Porsche Panamera Sport Turismo

Επίσημο: Έρχεται νέα Panamera

2.317 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Η Porsche ανακοίνωσε επίσημα, πως το Μάρτιο θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τη νέα έκδοση της Panamera, η οποία θα ακούει στο όνομα Sport Turismo και θα έχει λάβει μια νέα ανανεωμένη σχεδιαστική γραμμή.

Οι πιστοί φίλοι της Porsche θυμούνται σίγουρα πως το 2012 η Γερμανική μάρκα παρουσίασε μια πρωτότυπη έκδοση της Panamera, με το όνομα Sport Turismo.

Porsche Panamera Sport Turismo

Porsche Panamera Sport Turismo

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Από τότε έως και πριν λίγο διάστημα, η Porsche είχε «παγώσει» τις συζητήσεις για την ανανεωμένη έκδοση της Panamera, παρόλα αυτά, κατά καιρούς διέρρεαν κατασκοπικές φωτογραφίες, με μια μεγάλη μερίδα κόσμου να αναρωτιέται εάν τελικά θα βγει στη παραγωγή.

Τελικά ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ για την Panamera, Stefan Utsch, επιβεβαίωσε τις φήμες και τόνισε πως η νέα έκδοση του αυτοκινήτου, θα αποκαλυφθεί το 2017 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.
To μόνο στοιχείο που ακόμη αιωρείται, είναι το τελικό όνομα της Panamera, καθώς το Sport Turismo βρίσκεται προς το παρόν υπό εξέταση.

Στο μηχανικό πεδίο, η νέα Panamera, ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τον υπάρχων κινητήρα όπως και τις τεχνολογίες. Η Γερμανική φίρμα ευελπιστεί πως η ανανεωμένη Porsche θα αποδειχθεί ελκυστική και στην Ευρωπαϊκή αγορά, δεδομένου ότι οι πωλήσεις της βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα στις ΗΠΑ και στη Κίνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL