Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Επίσημο: Στην Alpine και το 2022 ο Alonso

2.069 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2021)

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Fernando Alonso και για το πρωτάθλημα του 2022 στην Formula 1 ανακοίνωσε η ομάδα της Alpine.

Μία ακόμα σεζόν πίσω από τιμόνι μονοθέσιου της Formula 1 θα περάσει ο αγέραστος, Fernando Alonso, καθώς ο Ισπανός οδηγός είδε την Alpine να παρατείνει τη μεταξύ τους συνεργασία και για το πρωτάθλημα τους 2022, κάτι το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα από τη γαλλική ομάδα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιβεβαιώνω την ανανέωση της σύμβασης με την Alpine F1 Team έως το 2022», δήλωσε ο Alonso αρχικά και πρόσθεσε: «Ένιωσα σαν στο σπίτι μου τη στιγμή που επέστρεψα σε αυτήν την ομάδα και με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Είναι χαρά μου να δουλέψω ξανά με μερικά από τα πιο λαμπρά μυαλά στο άθλημά μας».
 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε τη συνεργασία μας με τον Fernando για την επόμενη σεζόν, όντας φυσικά μαζί με τον Esteban Ocon», δήλωσε ο CEO της Alpine, Laurent Rossi, προτού προσθέσει: «Για εμάς είναι μια τέλεια σύνθεση οδηγών, μεταξύ των ισχυρότερων στο grid. Λειτουργεί με έναν εξαιρετικά συμπληρωματικό τρόπο, προσφέροντας ακατέργαστο ταλέντο και ταχύτητα, αλλά και άψογο ομαδικό πνεύμα που πέτυχε την πρώτη μας νίκη στην Ουγγαρία».  

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του καλοκαιριού, η γαλλική ομάδα είχε ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της και με τον Esteban Ocon ως το 2024.  
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS