Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η CEO της αυτοκινητοβιομηχανίας Μary Barra δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής.

Eπιστρέφει η GM;

2.582 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2017)

Mπορεί η General Motors πρόσφατα να αποχώρησε από την Ευρώπη, ωστόσο η αυτοκινητοβιομηχανία δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο επιστροφής. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

H General Motors έχει μεγάλη και ταραχώδη ιστορία στην Ευρώπη αλλά τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει την παρουσία της στην Γηραιά Ήπειρο, πουλώντας την Opel στο PSA Group.

Όπως φαίνεται πάντως, παρά το ότι οι διάφοροι αναλυτές διαβεβαιώνουν ότι η GM δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στην ευρωπαϊκή αγορά, η CEO της αυτοκινητοβιομηχανίας Μary Barra δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. Η ίδια φαίνεται να αναφέρει ότι η μάρκα ότι « θα σκεφτεί οπωσδήποτε να επιστρέψει» και ότι «τίποτα δεν την κρατάει από το να γυρίσει». Πάντως στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να έχει στην γκάμα της καινοτόμα μοντέλα με συστήματα αυτόνομης τεχνολογία ή ηλεκτρικά μοντέλα που θα έχουν σίγουρη επιτυχία στο κοινό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η General Motors βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις για τα επόμενα σχέδια της που έχουν να κάνουν τόσο με την γκάμα των μοντέλων της όσο και τις αγορές που αναμένεται να έχει παρουσία. Η Barra δήλωσε σχετικά : «Πρέπει να κάνουμε ασφαλείς και σωστές κινήσεις. Αν δεν βλέπουμε κάποιο σωστό τρόπο, τότε θα πρέπει να ακολουθήσουμε δρόμους με περισσότερες ευκαιρίες για εμάς.»

Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα λανσάρει 20 νέα ηλεκτρικά μοντέλα από το 2023.

Mercedes
VITO POSO KALO EINAI