Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O Luc Donckerwolke.

Eπιστρέφει στην Hyundai o Donckerwolke

1.772 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2020)

Ο Βέλγος σχεδιαστής αυτοκινήτων Luc Donckerwolke επιστρέφει στη Hyundai μόλις έξι μήνες μετά την παραίτηση του.

Ο Donckerwolke επανέρχεται στη Hyundai ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος σε μια νέα θέση στο Τεχνικό Κέντρο της Hyundai Europe στο Rüsselsheim της Γερμανίας, όπου θα είναι ο επικεφαλής δημιουργικός διευθυντής της Hyundai.

Όσο εργαζόταν στη νοτιοκορεατική εταιρεία κατά την προηγούμενη περίοδο από το 2016 έως τον Απρίλιο του 2020, ο Donckerwolke ήταν υπεύθυνος για την σχεδίαση διάφορων νέων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των νέων Genesis G80, G90 και GV80, καθώς και του Hyundai Tucson και των concept Hyundai Prophecy και Genesis Εssentia.

Πριν από την Hyundai, ο Donckerwolke είχε εργαστεί στο Volkswagen Group ως επικεφαλής σχεδιαστής των Lamborghini, SEAT και Bentley έχοντας βάλει την υπογραφή του στα μοντέλα: Lamborghini Diablo VT, Murcielago, Gallardo, Audi A4 Avant, Audi R8 Le Mans και Audi A2. Σχεδίασε επίσης τις Bentley Flying Spur και EXP 10 Speed ​​6.

Ο σχεδιαστής θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην Genesis στο νέο του ρόλο, ενώ ταυτόχρονα θα επιβλέπει την υπό-μάρκα Ioniq και τα μελλοντικά οχήματα υδρογόνου. Θα συμμετάσχει επίσης στη δημιουργία νέων πρωτότυπων αυτοκινήτων μαζί με άλλους σχεδιαστές του ομίλου.

Ο επικεφαλής του παγκόσμιου τμήματος Σχεδιασμού των Hyundai και Genesis είναι ο SangYup Lee, ενώ ο Karim Habib διατηρεί το ρόλο του ως επικεφαλής Σχεδιασμού στην Kia.
 

Toyota
PEUGEOT