ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Επιστρέφει το 2022 με νέα μορφή η Έκθεση του Παρισιού!

1.706 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2021)

Υπό μία νέα μορφή αναμένεται να επιστρέψει το 2022 η Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι που τα τελευταία χρόνια είχε πέσει «θύμα» του κορωνοϊού.

Η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι ήταν τον Οκτώβριο του 2018, εμπεριέχοντας πολλές ενδιαφέρουσες πρεμιέρες. Από τότε το γεγονός αντιμετώπισε προβλήματα λόγω της πανδημίας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανοίξει εκ νέου τις πύλες του.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ωστόσο όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, αυτό αναμένεται να αλλάξει από τη νέα χρονιά, καθώς η Έκθεση του Παρισιού θα επιστρέψει με μία νέα μορφή. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος πως το Paris Auto Show θα συγχωνευτεί με την εκδήλωση Equip Auto, ένα μεγάλο γεγονός που επικεντρώνεται σε aftersales υπηρεσίες και υπηρεσίες συνδεδεμένης κινητικότητας. Αμφότερες θα δημιουργήσουν μία νέα μεγάλη εκδήλωση με τον τίτλο Paris Automotive Week που θα δείξει το σύνολο των προϊόντων της στους επισκέπτες.
 
Η Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Παρισιού (Paris Automotive Week) θα πραγματοποιηθεί στο Expo Porte de Versailles του Παρισιού, από τις 17 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2022. Εκτός από τα περίπτερα της κάθε εταιρείας η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και μια σειρά δραστηριοτήτων, ενώ διαθέσιμη θα είναι η δυνατότητα live streaming, έτσι ώστε πολλοί φίλοι του αυτοκινήτου που δε θα μπορούν να δώσουν το παρών να παρακολουθήσουν ζωντανά από το κινητό τους ή τον υπολογιστή τους τις διάφορες πρεμιέρες που θα γίνουν.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Παρισιού, όπως για παράδειγμα ποιες μάρκες θα δώσουν το παρών, θα υπάρξουν προσεχώς.      

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto