Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Επιστρέφουν για Daimler οι Κινέζοι;

Επιστρέφουν για Daimler οι Κινέζοι;

2.311 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2018)

Πριν από λίγους μήνες η Daimler είχε αρνηθεί μία πρόταση της Geely προκειμένου η τελευταία να αγοράσει ένα σημαντικό μερίδιο των μετοχών της πρώτης. Ωστόσο όπως φαίνεται οι Κινέζοι θα επιτρέψουν.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής Bild am Sonntag, η οποία επικαλείται πληροφορίες από έγκυρες πηγές, ο κινεζικός κολοσσός θα μπορούσε να γίνει ο μεγαλομέτοχος της Daimler κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί, λίγους μόλις μήνες μετά την πρώτη αρνητική απάντηση που είχε λάβει.
Πριν από λίγο καιρό τα διεθνή μέσα είπαν πως το Νοέμβριο του 2017 η Geely έκανε μια προσφορά της τάξης των 4 δις ευρώ στην Daimler για να αγοράσει το 5% του συνολικού πακέτου μετοχών, με την γερμανική εταιρεία να απαντά αρνητικά.
 
Πλέον και εάν θέλει η Geely να γίνει η εταιρεία με το μεγαλύτερο μερίδιο μετοχών της εταιρείας που ως γνωστών είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των αυτοκινήτων της Mercedes-Benz, πρέπει να αποκτήσει πάνω από το 6.8% των μετοχών της Kuwait Investment Authority, η οποία ακολουθείται από BlackRock με 6%.

PARTNER VS KANGOO
test center