Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σήμερα και αύριο θα επιστρέφονται οι πινακίδες από τη Δημοτική Αστυνομία Αθηνών.

Επιστροφή πινακίδων για το Πάσχα

1.924 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2018)

Η δημοτική αστυνομία της Αθήνας επιστρέφει από σήμερα τις πινακίδες των οχημάτων που είχαν αφαιρεθεί λόγω κάποιας παράβασης εν όψει των ημερών του Πάσχα.

Τις επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη θα δοθεί η δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομίας της Αθήνας. Η ενέργεια αυτή γίνεται προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους ενόψει του εορτασμού του Πάσχα.
 

Πιο συγκεκριμένα, η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται σήμερα και αύριο, 4 και 5 Απριλίου, μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα.

Τέλος, σημειώνεται πως εξαιρούνται οι πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑΜΕΑ).

Toyota
NISSAN