Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Οι εικόνες teaser των επερχόμενων ηλεκτρικών μοντέλων της Alpine.

«Επίθεση» με τρία ηλεκτρικά από την Alpine

2.702 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2021)

Τρία νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα προϋποθέτει το πλάνο εξηλεκτρισμού του Ομίλου Renault για την Alpine και έχουμε τις πρώτες εικόνες teaser των μοντέλων.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Όμιλος Renault παρουσίασε μία νέα στρατηγική για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Μέρος του νέου πλάνου είναι η εισαγωγή στις ευρωπαϊκές αγορές 10 νέων αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το 2025, επτά από τα οποία θα αφορούν τη μάρκα Renault και τρία την Alpine.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αναφορικά με τα μοντέλα της Alpine, το ένα πιθανώς θα προέρχεται από συνεργασία με την Lotus και θα αφορά ένα σπορ αυτοκίνητο, ένα crossover θα είναι πιθανότατα το δεύτερο μοντέλο, ενώ θα υπάρχει και ένα hatchback που φαίνεται να είναι μια σπορ έκδοση του επερχόμενου Renault 5, το οποίο θυμίζουμε πως θα αναβιώσει ως ηλεκτρικό. Το πρώτο από αυτά φτάνει το 2024.
 
Μιλώντας για το Renault 5, να σημειώσουμε πως η Renault κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πλάνου της έκανε λόγο και για ένα άλλο επερχόμενο μοντέλο με την ονομασία 4ever. Η εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάποια εικόνα, αλλά είπε πως είναι ένα ρετρό εμπνευσμένο μοντέλο. Ένα όχημα που θα εμπνέεται από το Renault 4 φαίνεται να είναι αυτό που υπονοεί η μάρκα.
 
Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως για να υποστηρίξει τόσο τα δικά της ηλεκτρικά οχήματα όσο και της Alpine, η Renault συνεργάζεται με την εταιρεία Envision AESC για την κατασκευή ενός gigafactory στο Douai της Γαλλίας. Το νέο εργοστάσιο θα είναι σε θέση να κατασκευάσει μπαταρίες 9 GWh το 2024 και 24 GWh έως το 2030. Το ίδιο ισχύει και για την εταιρεία Verkor, που συνεργάζεται με το γαλλικό όμιλο για τη δημιουργία ενός εργοστάσιου παραγωγής μπαταριών υψηλής απόδοσης για μικρομεσαία ηλεκτρικά οχήματα και άνω.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
ODIGOS AGORAS LINGLONG