Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η teaser εικόνα.

Έρχεται Supra με «περιποίηση» TRD

1.956 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2019)

Η Τοyota σε λίγες μέρες θα παρουσιάσει ένα νέο concept για το θρυλικό σπορ μοντέλο, μέσα από το οποίο θα αναδεικνύονται τα TRD καλούδια που ετοιμάζει για αυτό.

Μια πρώτη teaser εικόνα για ένα concept που θα παρουσιάσει στις 9 Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία αποκάλυψε η Toyota. Το πλήρες όνομα του είναι Toyota GR Supra Performance Line Concept TRD και όπως καλά καταλάβατε, θα βασίζεται πάνω στην ολοκαίνουρια πέμπτης γενιάς Supra.

Βασικός ρόλος του αυτοκινήτου που θα παρουσιαστεί θα είναι να δώσει μια γεύση στο κοινό για τα TRD «καλούδια» με τα οποία θα μπορεί να εξοπλιστεί η Supra. Δεν έχει περάσει άλλωστε μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που αντιπρόεδρος της Toyota Βόρειας Αμερικής στον τομέα της Στρατηγικής, κ. Andrew Coetzee αποκάλυψε πως στόχος της μάρκας είναι να προσφέρει πλήθος νέου αισθητικών κυρίως αναβαθμίσεων τόσο στην εξωτερική όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο της νέου σπορ μοντέλου.
 
Το concept εκτός από TRD μέρη θα εξοπλίζεται και με πράγματα που θα φέρουν πάνω τους το έμβλημα GRMN (Gazoo Razing Meisters of Nürburgring). Περί του τμήματος επιδόσεων ο λόγος, θεωρείται πολύ πιθανό η Toyota να λανσάρει μια πιο ισχυρή έκδοση GRMN για τη νέα Supra.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Toyota GR Supra Performance Line Concept TRD δεν έχουν αποκαλυφθεί.
 

Mercedes
Autotriti.gr