Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Έρχεται η Chiron Super Sport; (+vid)

1.926 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2018)

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι προ των πυλών και από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η Bugatti, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο με την επερχόμενη αποκάλυψή της.

Καμία πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο είναι να κάνει την εμφάνισή της μια νέα έκδοση της Chiron, η οποία θα ονομάζεται Super Sport, μιας και με δηλώσεις του ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της φίρμας έχει επιβεβαιώσει πως δεν θα παράκειται για την Grand Sport, η οποία θα είναι η κάμπριο έκδοση του μοντέλου.
 
Βλέποντας το σύντομο βίντεο παρατηρούμε την αεροτομή, η οποία προφανώς ελέγχεται ηλεκτρονικά, ενώ ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το σύστημα εξάτμισης, καθώς παρουσιάζονται τέσσερις διαφορετικές απολήξεις και όχι δύο όπως έχει το τρέχον μοντέλο.
 
Επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο, αν πράγματι μιλάμε για τη Bugatti Chiron Super Sport, φήμες κάνουν λόγο πως κάτω από το καπό θα έχει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του δεκαεξακύλινδρου κινητήρα που έχει το hypercar, ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει 1.800 ίππους, όντας ικανοί να της προσφέρουν ταχύτητες κοντά στα 483 χλμ./ώρα.
Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρχουν αύριο όταν και θα ανοίξει τις πύλες του το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Μέχρι τότε ρίχτε μια ματιά στο βίντεο.
 
 

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO