Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έρχεται i30 N Fastback;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έρχεται i30 N Fastback;

Έρχεται i30 N Fastback;

7.946 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

Πυρετωδώς φαίνεται πως δουλεύει το τμήμα Ν της Hyundai, με την μάρκα να λέγεται ότι θα παρουσιάσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, δύο νέες εκδόσεις μοντέλων του κορυφαίου τμήματός της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή μέσα, η εταιρεία μετά το λανσάρισμα του επερχόμενου Hyundai i30 N με απόδοση 275 ίππων, αναμένεται να παρουσιάσει δύο ακόμα μοντέλα, κάτι το οποίο ανέφερε και σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του τμήματος επιδόσεων της κορεατικής μάρκας Albert Biermann, ο οποίος έκανε λόγο για νέα μοντέλα που θα φέρουν το λογότυπο N ακόμα και μέσα στο έτος που διανύουμε.

Σύμφωνα με τις φήμες θα βγει στις αγορές μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με τις φήμες θα βγει στις αγορές μέσα στο 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Φήμες θέλουν το ένα από τα δύο να είναι μία νέα έκδοση του Veloster, με το νέο Veloster Ν να έχει έναν κινητήρα, ο οποίος θα του προσφέρει πάνω από 300 άλογα. Το δεύτερο μοντέλο στο οποίο εργάζονται φέρεται να είναι μια πιο ισχυρή έκδοση του Hyundai i30 N, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε, ενώ θα βγει στις αγορές μέσα στο 2019.
Το Hyundai i30 N Fastback, λέγεται πως θα είναι πιο κομψό από το υπάρχον μοντέλο και αναμένεται να προσφερθεί με έναν πιο ισχυρό κινητήρα από το υπάρχουν i30 N, με τις φήμες να αναφέρουν πως και αυτός θα είναι της τάξεως των 300 αλόγων.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Biermann τόνισε ότι η φίρμα δεν εξετάζει ακόμα το ενδεχόμενο να φέρει στην παραγωγή ένα ακόμα ισχυρότερο μοντέλο, που θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τα Audi RS3 και Mercedes-AMG A 45 η οποία θα έχει τουλάχιστον 400 άλογα, αν και ανέφερε πως οι δοκιμές εξέλιξης στους κινητήρες για περισσότερη ισχύ συνεχίζονται.        

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL