Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το πρωτότυπο του RM16 N.

To κεντρομήχανο RM16 N, το οποίο στο παρελθόν έχει εντοπιστεί από κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς να πραγματοποιεί δοκιμές.

Έρχεται στη παραγωγή μοντέλο Hyundai N;

Έρχεται νέο μοντέλο Hyundai N;

2.540 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2018)

Το τμήμα «Ν» της Hyundai φαίνεται πως εργάζεται πυρετωδώς και μετά τα πρώτα μοντέλα της κορεατικής φίρμας που φέρουν το λογότυπο του (i30 Ν και Veloster Ν), είναι πολύ πιθανό να φέρει και το πρώτο αυτοκίνητο που θα είναι αναπτυγμένο αμιγώς από το ισχυρό τμήμα.

Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε οι περισσότερες πιθανότητες είναι κάποια στιγμή να δούμε μια έκδοση παραγωγής του κεντρομήχανου RM16 N, το οποίο στο παρελθόν έχει εντοπιστεί από κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς να πραγματοποιεί δοκιμές.
 
Μέχρι σήμερα η Hyundai έχει κατασκευάσει τρεις επαναλήψεις του πρωτότυπου Racing Midship (RM), ξεκινώντας από το 2014, με το RM14 που εμφανίστηκε με 298 ίππους, συνέχισε με το ελαφρώς τροποποιημένο με το RM15, ένα χρόνο μετά, για να φτάσουμε στο 2016 όταν γνωρίσαμε το RM16 N που αποτέλεσε τη σημαντικότερη και πιο αναθεωρημένη έκδοση του concept με 303 ίππους.
Σε δηλώσεις του κατά το παρελθόν ο πρώην ηγέτης της BMW M, που έγινε επικεφαλής του τμήματος N της Hyundai, Albert Biermann, δήλωσε σε συνέντευξή του πως μετά την είσοδο του i30 Ν στις παγκόσμιες αγορές αναμένονταν να κάνουν την εμφάνισή τους άλλα δύο μοντέλα από το δικό του τμήμα, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η φίρμα «εργάζεται πάνω στην εξέλιξη του Racing Midship».
 
Έτσι αν αναλογιστεί κανείς ότι το ένα ήταν το Veloster Ν, τότε περισσεύει ακόμα ένα, που δεν αποκλείεται να είναι ένα μοντέλο παραγωγής του RM16 N χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Mercedes
Autotriti.gr