Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μια νέα έκδοση του νέου Honda Civic Type R αναμένεται να λανσάρει η εταιρεία.

Έρχεται πιο οικονομικό Type R

2.388 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2017)

Μια νέα έκδοση του νέου Honda Civic Type R αναμένεται να λανσάρει η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, κάποια έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας παρουσιάζουν το τρέχον μοντέλο υπό τον κωδικό FK8G7, ενώ στα ίδια έγγραφα φαίνεται  ένα δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο αναφέρεται απλά ως Type R, με τον ίδιο κινητήρα και το ίδιο κιβώτιο ταχυτήτων του προαναφερόμενου μοντέλου, φέροντας ωστόσο τον κωδικό FK8G3. 

Σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού όλα αυτά επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που είχαν κάνει την εμφάνισή τους τον περασμένο Απρίλιο και έλεγαν πως η Honda προσπαθεί να κάνει το Civic Type R πιο προσιτό στο ευρύ κοινό.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο είναι πολύ πιθανό η πιο βασική αυτή έκδοση να έχει μικρότερους τροχούς, πιο απλά καθίσματα, οικονομικότερο σύστημα ήχου και ίσως να μην έχει την αεροτομή που συναντάμε στο Type R.
 
Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τις τιμές το τρέχον Civic Type R Touring ξεκινά στην Αμερική από 34.775 δολάρια (29.395 ευρώ περίπου), ενώ η πιο απλή έκδοση λέγεται πως θα κοστίζει περίπου 30.000 δολάρια (25.359 ευρώ).

fiat
OPEL