Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί το νέο Citroen C3 R5.

Έρχεται το Citroen C3 R5

1.856 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2017)

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί το Citroen C3 R5, καθώς όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης.

Το νέο αγωνιστικό μοντέλο που εξελίσσει η μάρκα είναι ένα νέο προϊόν το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τους αγώνες αυτοκινήτου, στοχεύοντας στην κορυφή της κατηγορίας R5.
 
 Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Citroën Racing Team, Yves Matton, ανέφερε πως «με την ολοκλήρωση των δοκιμών εξέλιξης αυτής της εβδομάδας, φτάνουμε στο στόχο του να έχουμε έτοιμο το αυτοκίνητο στα χέρια μας», ένα χρόνο περίπου μετά την έναρξη του σχεδιασμού του μοντέλου.
 
Από τη μεριά του ο Pierre Budar, επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης, για τα μοντέλα του τμήματος Customer Racing τόνισε πως: «Για την πρεμιέρα του αυτοκινήτου και την πρώτη του εμφάνιση, είμαστε πολύ κοντά στο να ορίσουμε πως θα είναι το αυτοκίνητο που θα προσφέρουμε στους πελάτες μας. Οι δοκιμές σε χωμάτινες διαδρομές, με πολλά διαφορετικά είδη επιφάνειας, συνεχίζονται, για να ελέγξουμε τη στιβαρότητα του αυτοκινήτου και να μπορέσουμε να κάνουμε τις τελικές ρυθμίσεις για το βασικό set-up σε ότι αφορά την ανάρτηση και τον προγραμματισμό του κινητήρα  
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αυτή την πρώτη περίοδο δοκιμών, Citroen Racing θα συνεχίσει την εξέλιξη του C3 R5 σε χώμα και άσφαλτο, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή οδηγών με διαφορετικά στυλ στην οδήγηση, καθώς ο στόχος είναι να προσφέρει την καλύτερη δυνατή βάση για προσαρμογή στο εκάστοτε οδηγικό προφίλ.
 
Τέλος, η διαδικασία για την homologation του Citroën C3 R5 από τη FIA, έχει προγραμματιστεί να γίνει μέσα στο 2018.

Hyundai
Citroen