Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H φίρμα θα κατασκευάσει περισσότερες μονάδες της νέας Cayman GT4 Clubsport.

Έρχονται περισσότερες Cayman GT4 Clubsport

1.812 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2018)

Πάνω στη επόμενη Cayman GT4 Clubsport εργάζεται η Porsche σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού, η οποία ωστόσο θα έχει διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη.

Η τελευταία Cayman GT4 Clubsport, αποτελούσε μια έκδοση της Cayman GT4 που με τη σειρά της ήταν μια πιο σπορ παραλλαγή της κανονικής Cayman, ωστόσο ο επικεφαλής της Porsche GT Motorsport, Dr. Frank-Steffen Walliser, ισχυρίζεται ότι το νέο μοντέλο θα έχει κάποιες αλλαγές, προς διευκόλυνση των οδηγών.
 
«Έχουμε δει πως υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να διευκολύνουμε τους πελάτες μας, όπως ο χειρισμός του αυτοκινήτου», τόνισε αρχικά ο Walliser αναφορικά με τη νέα Cayman GT4 Clubsport και συνέχισε: «Ψάχνουμε να βελτιώσουμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος του κινητήρα και θα προσθέσουμε λίγο περισσότερη δύναμη, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που θα έχει το μοντέλο δρόμου».
Σχετικά με την μονάδα ισχύος, η φημολογία έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της και αναφέρει πως η επόμενη Cayman GT4 θα έχει τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 4.0 λίτρων της 911 GT3, ο οποίος θα συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα PDK κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.
 
Τέλος ένα ακόμα αξιοσημείωτο νέο είναι πως η φίρμα θα κατασκευάσει περισσότερες μονάδες της νέας Cayman GT4 Clubsport, σε σχέση με το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς που αριθμεί μόλις 400 αυτοκίνητα, κάτι το οποίο και επιβεβαίωσε και ο Walliser υπογραμμίζοντας πως με το πρώτο μοντέλο «δεν καλύψαμε πραγματικά τη ζήτηση που υπήρχε παγκοσμίως». 

FORD
Autotriti.gr