Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τη κοινό έχει η Renault σήμερα με τη Renault που ξέραμε;

Τη κοινό έχει η Renault σήμερα με τη Renault που ξέραμε;

Εσείς τι λέτε για τη μεταμόρφωση της Renault;

5.259 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2017)

Ολική επαναφορά για τη Renault, και συνολική μεταμόρφωση, αλλά εσείς πως βλέπετε τη μάρκα τώρα;

Τη κοινό έχει η Renault σήμερα με τη Renault που ξέραμε; Εκτός από τα σήματα, τα ονόματα των μοντέλων, την θέση της στην Φόρμουλα 1 και το Made in France στην ούγια, μάλλον τίποτα. Το ερώτημα είναι πόσο καλύτερη είναι σήμερα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αν δεν το προσέξατε η Renault μόλις ολοκλήρωσε την αναγέννησή της. Μία αναγέννηση που ξεκίνησε με το τρέχον Clio το 2012, πέρασε στα Megane, δημιούργησε μια σειρά νέων μοντέλων όπως το Captur, το Kadjar αλλά και το πισωμήχανο Twingo, επαναδιατύπωσε το μεγάλο Espace σε ύφος περισσότερο SUV, και έριξε τo Scenic στην κατηγορία των MPV χωρίς αντίπαλο.

Η αναγέννηση αυτή ολοκληρώνεται με τον ερχομό του Koleos, του μεγάλου SUV της μάρκας που φέρει τα ίδια γονίδια με τα άλλα μοντέλα της γκάμας, και δείχνει τελείως ξεκομμένο απΆότι ξέραμε στο παρελθόν.

Αυτή είναι και η λογική της αναγέννησης. Η οριστική ρήξη με το παρελθόν που επιζήτησε η μάρκα με την άφιξη του επικεφαλής σχεδιαστή Laurens van den Acker και το πρωτότυπο Trezor στο Παρίσι το 2012. Ποτέ καμία άλλη μάρκα δεν «γύρισε» την γκάμα της τόσο δραστικά, τόσο ουσιαστικά και τόσο πειστικά γύρω από ένα πρωτότυπο που έδειξε το μέλλον, μέσα σε τόσο μικρό διάστημα.

Αυτή τη στιγμή η Renault είναι μια μεταμορφωμένη εταιρεία. Και αν δεν το προσέξατε, αυτό οφείλεται στον αθόρυβο τρόπο με τον οποίο έκανε τα λανσαρίσματά της. Όμως τώρα είναι ώρα να την δείτε από την αρχή.

Γιατί δεν είναι μόνο η νέα σχεδίαση, αλλά η συνολική αλλαγή φιλοσοφίας της μάρκας, που θέλει τα μοντέλα της λιγότερο «γαλλιδούλες» και περισσότερο «ροσμπίφ». Μαζί με τη σχεδίαση η Renault άλλαξε ολόκληρη τη γκάμα κινητήρων της, επένδυσε σε νέα κιβώτια ταχυτήτων, επαναπροσέγγισε τη σχεδίαση της καμπίνας υιοθετώντας τη λογική της μίας οθόνης, και έβαλε τα συστήματα της Apple και της Google στη θέση του οδηγού.

Αυτό που μένει τώρα είναι να δείτε εσείς τη μάρκα όπως είναι σήμερα. Τι σχέση έχει με το παρελθόν; Πως την συγκρίνετε εσείς; Και πόσο έτοιμοι είστε να επιστρέψετε στη Renault τώρα που η αλλαγή της ολοκληρώθηκε; Και τελικά πόσο ρόλο παίζει και η αλλαγή αντιπροσώπευσης που επιτέλους έγινε στην Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
LINGLONG SPORT MASTER 5 PRAGMATA