Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η ιταλική μάρκα στοχεύει σε αύξηση των κερδών της για το 2021.

Έθεσε τους στόχους της για το 2021 η Ferrari

1.670 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2021)

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για τη χρονιά που πέρασε, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει για το 2021 αποκάλυψε η Ferrari, την ίδια ώρα που η ιταλική μάρκα συνεχίζει την αναζήτηση του νέου της επικεφαλής.

Η δημοφιλής ιταλική μάρκα πραγματοποίησε την ετήσια ενημέρωσή της, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο μιλώντας τόσο για τη χρονιά που πέρασε όσο και για αυτή που τρέχει. Η φίρμα η οποία είδε τα κέρδη της το 2020 να μειώνονται κατά 10%, λόγω της πανδημίας και των lockdown, ανέφερε πως για τη νέα χρονιά στοχεύει σε αύξηση τους κέρδους της. Αναλυτικά, η Ferrari  αναμένει τα κέρδη της προ φόρων και τόκων θα κυμανθούν μεταξύ των 1,45 και 1,50 δισεκατομμυρίων ευρώ φέτος, ενώ το 2020 όπως προαναφέραμε υπήρξε πτώση 10% και συγκεκριμένα στα 1,14 δισεκατομμύρια ευρώ.
 
Από κει και πέρα αναφορικά με το θέμα του νέου επικεφαλής της μάρκας, δε δόθηκε στη δημοσιότητα κάποια επιπλέον πληροφορία. Θυμίζουμε πως τον περασμένο Δεκέμβρη ο Louis Camilleri αποχώρησε από την κορυφαία θέση της ιταλικής φίρμας που έκτοτε διευθύνεται από τον πρόεδρο John Elkann, μέχρι βέβαια να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Camilleri.
 
Μάλιστα σε προγενέστερο χρόνο το Reuters είχε γνωστοποιήσει την απάντηση που έλαβε σε σχετικό ερώτημα για τον νέο επικεφαλής, με τη Ferrari να υπογραμμίζει πως το θέμα ακόμα ερευνάται και θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος.
 
Κλείνοντας, αναφορικά με τη φημολογία που έχει ξεσπάσει για το ποιος μπορεί να είναι ο νέος ισχυρός άντρας της Ferrari, μέσα του εξωτερικού έχουν παρουσιάσει το όνομα του διευθύνοντα συμβούλου της Gucci, Marco Bizzarri, τον πρώην CEO του οίκου μόδας Valentino, Stefano Sassi αλλά και τον επικεφαλής της εταιρείας Tom Dixon, Hans GS Hoegstedt.    

Hyundai
NISSAN