Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Hyundai Elantra 2017

Hyundai Elantra 2017

Ετοιμάζεται το νέο Elantra

3.580 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2015)

H Hyundai μας αποκαλύπτει το νέο Elantra μέσω μιας ψηφιακά επεξεργασμένης εικόνας.

Μια πρώτη ιδέα για το πως θα μοιάζει το νέο compact sedan της, μας έδωσε η κορεάτικη φίρμα, δημοσιεύοντας μια πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα. 
Όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία το μοντέλο της Hyundai έχει κομψό προφίλ με καθαρές επιφάνειες. Το μυώδες εμπρόσθιο μέρος τονίζεται από την εξάγωνη γρίλια και τους επιμήκεις προβολείς. Τώρα σχετικά με τον κινητήρα, παρότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο, είναι πολύ πιθανό να εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο  1,6 λτ., T-GDi, απόδοσης 175 ίππων (ενδεχομένως να εξοπλίζεται και με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων). 
Διαβάστε επίσης: Η Hyundai παρουσίασε το HCD-16 Vision G Coupe conceptΣχετικά με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου,ο Peter Schreyer, διευθυντής σχεδίασης της Hyundai Motor Company, δήλωσε: «Το Elantra έχει μοναδικά χαρακτηριστικά . Οι λεπτές και καινοτόμες βελτιώσεις την εμφάνισή αντικατοπτρίζουν το όραμα της Hyundai Motor για το σχεδιασμό. Επιπλέον, αυτό το αυτοκίνητο δείχνει μια μετάβαση από το παραδοσιακό στο μοντέρνο στυλ με την άνεση επικοινωνία, τη μόδα και σπορ αίσθηση του νέου μοντέλου». 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Autotriti.gr