Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη του 2021.

Ετοιμάζονται οι πρώτες Lamborghini Huracan STO (+vid)

2.112 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2021)

Ένα βίντεο «συνέλαβε» την ήδη παρουσιασμένη Lamborghini Huracan STO να συνεχίζει τις δοκιμές λίγο πριν ξεκινήσει τις παραδόσεις της στο κοινό.


Πριν από λίγο διάστημα και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2020 η Lamborghini, παρουσίασε τη νέα Huracan STO προσφέροντας στο κοινό ένα ικανό supercar με έντονο αγωνιστικό DNA. Όπως φαίνεται από τότε έως και σήμερα οι άνθρωποι της ιταλικής μάρκας συνεχίζουν τις δοκιμές στο μοντέλο, προκειμένου να είναι καθ όλα έτοιμο όταν θα φτάσει στα χέρια των ιδιοκτητών της στις αρχές της άνοιξης του 2021.
 
Το βίντεο δείχνει την Huracan STO να εξέρχεται από τις εγκαταστάσεις της μάρκας φέροντας καμουφλάζ σε κάποια μέρη του αμαξώματος, ενώ το λογότυπο STO είναι αποτυπωμένο στις πόρτες. Φυσικά ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η μεγάλη αεροτομή, όπως και οι δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης.
 
Η νέα Lamborghini Huracan STO εξοπλίζεται από τον ατμοσφαιρικό V10 5,2 λίτρων κινητήρα, ο οποίος είναι ρυθμισμένος για να προσφέρει 640 ίππους και 565 Nm ροπής. Η κίνηση πηγαίνει στον πίσω άξονα και σε συνδυασμό με τη μείωση βάρους κατά 43 κιλά σε σχέση με την έκδοση Performante δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο το 0-100 χλμ./ώρα να γίνει σε 3 δευτερόλεπτα και το 0-200 χλμ./ώρα σε 9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 310 χλμ./ώρα.
 
Το βάρος της Lamborghini Huracan STO ανέρχεται στα 1.339 κιλά, ενώ η ιταλική φίρμα υποστηρίζει πως επιτυγχάνει το υψηλότερο επίπεδο κάθετης δύναμης στην κατηγορία του, όντας 53% αυξημένη σε σχέση με την Huracan Performante.  Όσον αφορά το εσωτερικό, υπάρχει εκτεταμένη χρήση ινών άνθρακα σε ολόκληρη την καμπίνα ακόμα και στα πατάκια, ενώ παρών είναι και το δέρμα Alcantara.
 
Η τιμή του μοντέλου στην Ευρώπη ξεκινά από τις 249.412 ευρώ.
 

Toyota
Leasing